Poveste de dragoste încheiată la poliţie. Româncă sechestrată şi torturată de un iranian

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O poveste de iubire născută pe net s-a terminat în teroare în viaţa reală pentru o tânără credulă. Mânată de dorinţa de a cuceri un bărbat înstărit, a căzut în cele din urmă în capcana unui individ fără scrupule.


Bărbatul, un iranian în vârstă de 26 de ani, ar fi sechestrat-o şi torturat-o zile în şir pentru ca domnişoara să nu îl părăsească. Din fericire pentru ea, după o experienţă traumatizantă, a reuşit să cheme poliţia.

Acum o lună, Aslan Sadeghi a cunoscut pe o reţea de socializare o fată de 23 de ani. Cum tânăra trăia în străinătate, Aslan a convins-o să vină în România.


Fără să stea pe gânduri şi vrăjită de tânărul iranian, fata a plecat din Franţa, unde lucrează şi a venit în România la Bucureşti. La aeroport a aşteptat-o chiar Aslan.

O săptămână a durat povestea de dragoste, perioadă în care s-au afişat peste tot împreună.


La începutul săptămânii trecute însă, cei doi s-ar fi certat spun poliţiştii, pe motiv că fata ar fi vrut să plece acasă la părinţi săi din Galaţi. Aslan nu ar fi lăsat-o şi, mai mult, susţin anchetatorii, i-ar fi luat şi cei 6.000 de euro din geantă ,dar şi telefonul mobil.

Individul ar fi ţinut-o legată şi ar torturat-o zile în şir pe tânăra din Galti, susţin poliţiştii. Totul ca să o oblige să stea cu el.

După 4 zile fata ar fi devenit cooperantă, iar el ar fi eliberat-o.

Când s-a văzut dezlegată, tânăra a luat un telefon pe care îl ţinea ascuns în bagaj şi şi-a sunat cea mai bună prietenă. Aceasta a alertat imediat poliţiştii.

Aslan Sadeghi este prezentat de presă tabloida ca un tânăr de bani gata, dornic de distracţie, cu părinţi înstăriţi. Despre iubirile lui nu vorbeşte pe paginile de socializare, dar se pozează ori se filmează cu animalele de companie pe care le deţine: mai mulţi câini şi o maimuţă. Primata ar fi un macac. Potrivit legislaţiei din România, Aslan nu ar avea dreptul să deţină un astfel de animal.

La percheziţii, poliţiştii au găsit şi un pistol cu gaze pentru care iranianul nu ar fi avut permis. Aslan Sadeghi a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile şi este acuzat de lipsire de libertate loviri şi alte violențe.

SURSA: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/poveste-de-dragoste-incheiata-la-politie-romanca-sechestrata-si-torturata-de-un-iranian.html#ziarecom

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...