Povestea adevărată a Camillei, marea iubire a prințului Charles: bunica ei a fost copilul nelegitim al strabunicului lui Charles, facandu-i frati, adulterul si incestul fiind ceva normal la casele regale

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Camilla ducesă de  Cornwall, actuala soție a prințului Charles, nu este cea mai iubită persoană din Marea Britanie, mulți britanici urmând-o pentru că din cauza ei viața prințesei Diana a fost un adevărat coșmar. Dar o carte publicată de Penny Juno, unul dintre scriitorii de top ai regalității, arată o față diferită a acesteia, scrie Daily Mail.

Cartea prezintă în mare parte povestea de dragoste dintre Printul Charles și Camilla Parker Bowles spunând pentru prima dată povestea din punctul de vedere al Camillei. Este o biografie explozivă care detaliază obsesia moștenitorului tronului pentru Camilla și căsătoria lui tumultoasă cu Prințesa de Wales.


Se spune că unul dintre momentele cheie ale relației dintre cei doi a fost la începutul anilor ’70, când Charles, înainte să plece cu regimentul său în Caraibe pentru opt luni nu a avut curaj să-i spună Camillei că o iubește, iar aceasta s-a logodit cu Andrew Parker-Bowels chiar în perioada în care prințul era plecat. De asemenea, Charles i-ar fi cerut Camillei de mai multe ori să-și anuleze nunta cu primul ei soț, i-a trimis scrisori din India, dar i-a scris și cu o săptămână înainte de marele eveniment, și apoi a refuzat să participe la nuntă pentru că nu a suportat să o vadă căsătorindu-se cu alt bărbat.

În noaptea dinaite de nunta sa cu Diana, prințul Charles ar fi plâns în camera sa, iar una dintre doamnele de onoare ale reginei care a stat cu el înainte de nuntă, povestea că stătea la geamul palatului Buckingham, privea mulțimea adunată în piață pentru a sărbători nunta sa, iar chipul îi era inundat cu lacrimi.


Tinerețea Camillei și încăpățânarea de a se căsători cu Andrew Parker-Bowels

Camilla l-a cunoscut pe primul ei soț în martie 1965 la petrecerea sa de debut în înalta societate. Ea avea doar 17 ani, iar el 25. Andrew era un ofițer de cavalerie foarte frumos, care atrăgea privirile tuturor femeilor, iar tânăra somnișoară Shand nu a fost o excepție. Un plus pentru Andrew era faptul că el avea sânge nobil și legături cu familia regală. Părinții săi – în special tatăl său, Derek – erau prieteni apropiați ai Reginei Mame, iar în 1953, la vârsta de 13 ani, Andrew fusese paj la încoronarea reginei. Cei doi s-au reîntâlnit un an mai târziu și la scurt timp după aceea au început să iasă împreună, dar relația lor, deși una oficială, nu s-a materializat într-o logodnă, iar Andrew nu putea sta departe de alte femei.

Aventurile sale erau nenumărate, dar Camilla care a fost întotdeauna foarte încăpățânată, și-a propus să devină doamna Parker-Bowels și era dispusă să treacă orice cu vederea pentru a obține acest statut, mai ales că era extrem de îndrăgostită de Andrew.

În 1971, Camilla i-a fost prezentată prințului Charles de o prietenă comună foarte bună, Lucia Santa Cruz, care spera ca întâlnindu-l pe prinț să o ajute să îl uite pe Andrew. Atunci când le-a făcut cunoștință, Lucia le-a spus ”Voi doi trebuie să fiți foarte, foarte atenți pentru că aveți antecedente genetice. Grijă mare!”, referindu-se la faptul că stră-străbunica Camillei, Alice Keppel, a fost amanta oficială a stră-stră-străbunicului lui Charles, regele Edward VII. De altfel, este foarte posibil ca bunica Sonia, a Camillei, să fi fost de fapt fiica regelui, ceea ce face ca Charles și Camilla să fie legați prin sânge.

Și într-adevăr între cei doi au izbucnist scânteile pasiunii, devenind foarte apropiați. Dar în ciuda relației pe care au avut-o, Camilla nu a renunțat la planurile ei de a se căsători cu Andrew, mai ales că știa că nu există nicio posibilitate de a fi cerută de soție de Charles. Motivele erau două, nu avea sânge suficient de nobil și nu mai era virgină.

În martie 1973 Andrew, care ieșise o perioadă cu prințesa Anna, sora lui Charles, a cerut-o în căsătorie pe Camilla, iar aceasta a acceptat fără să stea pe gânduri și apoi i-a scris chiar ea o scrisoare prințului, care se afla în Indiile de vest în acea perioada, spunându-i că urmează să se căsătorească. Scrisoarea ei i-a sfâșiat inima prințului care a trimis mai multe scrisori spunând că i se pare crud ca după o „relație atât de fericită, pașnică și reciproc fericită”, soarta a decis că totul trebuie să se termine după doar șase luni.

Nunta a avut loc pe 4 iulie 1973, la câteva zile după ce Camilla a împlinit 26 de ani, iar la eveniment au participat Regina Mamă, prințesa Margareta și prințesa Anna. Charles a fost și el invitat, dar deși era întors în Marea Britanie a declinat invitația. Apropiații spun că nu suporta ideea de a o vedea pe femeia pe care o iubea mergând la altar cu un alt bărbat.

Charles a fost singurul ei amant

După căsătorie, Andrew, care era unul dintre favoriții Reginei Mamă, și proapăta sa soție au devenit apropiați ai Familiei Regale, iar drumurile Camillei și al lui Charles s-au tot intersectat, însă între ei părea să se fi înfiripat o prietenie foarte strânsă.

În 1977, Charles a început să iasă cu Lady Sarah Spencer, sora cea mare a Dianei, dar relația dintre ei s-a încheiat după ce aceasta a spus că prințul se îndrăgostește foarte repede și că ea nu-l iubește.  Atunci fiul cel mare al Reginei Elizabeta a II-a s-a întors spre Camilla, care părea a fi singura care îl înțelegea. Ea a devenit astfel cea mai bună prietenă a lui, iar după nașterea celui de-al doilea copil al Camillei se pare că au devenit și amanți din nou.

Acest lucru nu făcea parte din planul Camillei când s-a căsătorit cu Andrew. Nu era o adulteră prin natura sa și în viața ei nu existau alți bărbați în afară de Prințul de Wales. Dar era sătulă să stea acasă la țară, în timp ce soțul ei își făcea de cap cu alte femei.

Atunci când Andrew a aflat de aventura soției sale cu prințul Charles nu a reacționat în niciun fel. Unii spun chiar că se bucura că soția lui se culca cu viitorul rege.Oricum pe Andrew nu îl intresa prea mult ce se întâmpla cu soția sa, mai ales că toți cei apropiați lui Charles știau că acesta avea o aventură și cu Dale Tryon, o australiancă ambițioasă, și cu încă vreo două femei.

Așa că viața a continuat la fel, Charles venea la familia Parker-Bowels în vizită, mergeau împreună la curse, jucau polo, dădeau petreceri.

Totuși, oricât ar fi încercat să păstreze aparenețele au început să apară zvonuri cum că între Charles și Camilla era ceva mai mult decât prietenie. Membrii familiei regale l-au atenționat că relația pe care o avea cu Camilla îi făcea rău atat lui ca prin, cât și Casei Regale ca instituție. I-au spus că au apus de mult vremurile în care prinții se puteau culca cu femeile altor bărbați, așa cum făcuse regele Edward al VII-lea și să scape basma curată cu asta. Nu se mai putea conta pe faptul că presa ar fi protejat Coroana de scandal. Dar la acel moment, Charles era deja mult prea dependent de Camilla pentru a-i mai păsa că ar fi putut fi descoperit.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/povestea-adevarata-a-camillei-1885679

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
VIDEO Cum i-am fermecat pe britanici în anii ’60. „Ursuza Românie este, de fapt, o tânără vivace ce flirtează cu Occidentul“

În plină ascensiune a regimului comunist, România era văzută ca o destinaţie turistică atractivă pentru vest-europeni. Ş România era o...

Bădiță, organizator proteste: ‘Soros m-a manipulat’. Legătura cu Macovei, Clotilde Armand și Nicușor Dan

Am facut prea multe chestii in viata mea. De unele am si uitat. Dar cum ma astept sa urmeze mai...

Un adevar care desi ne facem ca ploua DOARE: AGRICULTURA a involuat dupa REVOLUTIE

    Vorbele sunt de prisos....Poate trebuie sa ne punem intrebarea despre ce inseamna capitalism, imperialism, democratie.....Distrugerea unui neam, distrugerea...

Scrisoarea unui psihiatru catre tineri, despre filmul Fifty Shades of Grey

Miriam Grossman MD http://www.miriamgrossmanmd.com/ 11 februarie 2015 In filmul “Fifty Shades of Grey” NU ESTE NIMIC GRI. TOTUL ESTE NEGRU....

Închide