Premierul Bulgariei: „Am depasit Romania de mult, in TOATE privintele. Presedintele lor cauta azil in Moldova”

Distribuie!by Boiko Borisov, premierul bulgar, a declarat luni ca Bulgaria nu trebuie sa ajunga din urma Romania pentru ca depasirea s-a produs „in toate privintele in urma cu mult timp”. „Ministrii lor fura si in cele din urma au fost prinsi si inchisi, in timp ce presedintele lor cauta azil […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Boyko-Borisov2_3064107c


Boiko Borisov, premierul bulgar, a declarat luni ca Bulgaria nu trebuie sa ajunga din urma Romania pentru ca depasirea s-a produs „in toate privintele in urma cu mult timp”.

„Ministrii lor fura si in cele din urma au fost prinsi si inchisi, in timp ce presedintele lor cauta azil in Moldova. Nu vad niciun bulgar care sa fuga in Romania”, este explicatia premierului.


Acesta confirma si faptul ca in Bulgaria nu exista politicieni condamnati pentru coruptie pentru ca, probabil, nu exista corupti printre ei, scrie focus-fen.net .

De altfel, a recunoscut si faptul ca unele companii romanesti merg in Bulgaria sa faca afaceri pentru ca e mai bine sa activeze acolo, tara fiind mai stabila si mai previzibila.


 

Sursa:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite