Presa din Germania: jumatate din Europa de Est il uraste pe George Soros

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fie ca este vorba de Ungaria, Republica Ceha sau Slovacia, miliardarul american nascut in Ungaria, George Soros este demonizat de nationalistii est europeni. Chiar pana si criza refugiatilor care au invadat Europa este pusa tot pe seama miliardarului „filantropist”, potrivit Spiegel. Viktor Orban acuza faptul ca opozitia din Ungaria este controlata, sprijinita si incitata de forte exterioare, printre care se afla ca finantatori si controversatul miliardar George Soros. In conceptia nationalistilor est europeni, George Soros este interfata unei conspiratii mondiale care isi doreste sa slabeasca si sa distruga bazele lumii vechi, inlaturand statele nationale si faramitandu-le cu scopul de a subjuga mai usor si exploata tarile si natiunile Europei. Presa din Germania: jumatate din Europa de Est il uraste pe George Soros Ca si in Romania si alte tari din Estul Europei, si in Ungaria sunt sprijinite financiar asa numitele „miscari sorosiste” de strada. Fundatiile si organizatiile nonguvernamentale din Ungaria finantate de miliardarul George Soros sunt mereu in fruntea demonstratiilor, demonstrand astfel ca nicaieri in lume „filantropul” american nu este mai activ decat in aceasta regiune. Cu toate ca Soros a finantat diferite „proiecte” din intreaga lume, totusi in Europa de Est miliardarul a „donat” cei mai multi bani. Un amanunt mai putin stiut este faptul ca Viktor Orban a studiat cu ajutorul unei „burse Soros” la Oxford. In mod ironic, premierul maghiar Viktor Orban a studiat intre 1989-1990 cu o bursa Soros la Oxford, ca apoi sa se planga de activitatile fundatiilor si organizatiilor noguvernamentale Soros indreptate impotriva nationalistilor maghiari.

Read more at: http://glasul.info/2016/02/28/presa-din-germania-est-europenii-il-urasc-pe-george-soros/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
PARINTELE NICOLAE TANASE, TATA PENTRU 328 DE COPII

Un medic da LOVITURA companiilor farmaceutice: Cum se poate VINDECA orice forma de CANCER in cateva saptamani!

De ce erau copiii mult mai fericiti in comunism, desi nu aveau ce au copiii de astazi? De ce le placea scoala mai mult?

Institutul Tavistock din Londra – centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor cu cei mai macabri psihiatri de pe Planeta

REVOLTA FERMIERILOR ROMANI: Tot ce producem noi nu este bun. E bun numai ce vine din occident. Ne-au ras industria, acum se duce si agricultura!!!

Închide