Presa elenă: Preot ortodox grec bătut de migranți sirieni chiar în curtea Bisericii

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un preot ortodox grec a fost bătut de doi migranți sirieni,chiar în fața bisericii sale. Incidentul relatat de ziarul elen  Proto-Thema a avut loc vineri, într-un cartier din Atena, scrie breitbart.com.Preotul a observat că migranții și-au parcat motocicletele în curtea Bisericii Sfântul Nicolae din Patisia și a mers să le spună că nu le pot lăsa acolo.

După un schimb de replici între preot și cei doi migranți, aceștia din urma ar fi început să-l lovească pe preot și apoi au fugit. Poliția a arestat inițial doi suspecți, pe care i-a dus la secție pentru investigații, dar ulterior i-a lăsat să plece din cauza lipsei dovezilor. Conform presei elene, la scurt timp, autorii reali ai atacului s-au predat autorităților.
Incidentul are loc la câteva luni după distrugerea unei cruci de piatră, în insula Lesbos, după ce mai multe ONG-uri de stânga au cerut autorităților locale să o dea jos, susținând că acest simbol creștin promovează “ura” împotriva migranților musulmani de pe insulă.
În ultimii ani, în mai multe țări europene violența migranților împotriva creștinilor  a devenit o problemă majoră.


https://www.activenews.ro/externe/Presa-elena-Preot-ortodox-grec-batut-de-migranti-sirieni-chiar-in-curtea-Bisericii-154115

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
STRIGATOR LA CER: Multinaționalele primesc o mână de ajutor. Tehnocrații dau toate companiile de stat pe mâna străinilor

Apa de argint coloidal, o soluţie pentru acnee şi infecţii vaginale. Nicoleta Luciu şi-a tratat coşurile cu apă argintată!

S-a descoperit documentul prin care Hitler a facut pact cu diavolul

Programul HAARP si manipularea vremii

RAPORT Românii trăiesc în „cutii de chibrituri umede“ şi cu toaleta în curte

Închide