Presedintele Cehiei: Suntem din nou independenti, am SCAPAT de sub presiunea UE si SUA

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

zeman_milos4


Intr-un interviu pentru televiziunea chineza CCTV, presedintele Cehiei, Milos Zeman, a declarat ca tara sa a reusit sa scape de sub presiunea politica a SUA si UE.

Conform lui Zeman, dovada in acest sens sta in vizita presedintelui chinez in Cehia, Xi Jinping. „Acesta e un nou inceput, din moment ce intre China si fosta guvernare a Republicii Cehe relatiile au fost proaste. Eu confirm: fostul guvern se afla sub presiunea politica a SUA si UE”.

Zeman a adaugat ca, odata cu venirea la putere a social- democratilor, Cehia a scapat de influenta politica a partenerilor din Vest. „Acum suntem din nou o tara independenta si, singuri, decidem agenda externa bazata pe interesele noastre proprii”, a spus Zeman, citat de Vlasteneckenoviny.


Nu este prima data cand Zeman socheaza Vestul cu afirmatiile sale. Dupa ce ambasadorul american la Praga a criticat intentia presedintelui Zeman de a merge la comemorarea a 70 de ani de la victoria impotriva fascismului, la Moscova, liderul ceh i-a raspuns: „Eu nu pot sa ma gandesc ca ambasadorul ceh la Washington ii va da sfaturi presedintelui american unde trebuie sa mearga”.

 


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...