PRESEDINTI MINCINOSI: Basescu afirma ca nu a stiut ce se intampla la ANRP|RUSINE!!!!

Distribuie!by   Traian Băsescu a declarat, referitor la cazul retrocedărilor ilegale de la ANRP, că nu știa ce se întâmplă la instituția cu pricina. – See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii “Cu Tal Silberstein cred că m-am întâlnit de două ori. De la serviciile astea atotştiutoare eu nu am ştiut ce se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Traian Băsescu a declarat, referitor la cazul retrocedărilor ilegale de la ANRP, că nu știa ce se întâmplă la instituția cu pricina.

– See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii


“Cu Tal Silberstein cred că m-am întâlnit de două ori. De la serviciile astea atotştiutoare eu nu am ştiut ce se întâmplă la ANRP, în condiţiile în care m-a avertizat Elena Udrea, iar eu am anunţat SRI.

Elena Udrea primea plângeri de la oameni că nu li se restituie la rând. Iar mie mi s-a spus că e în regulă şi că doamna Crinuţa e perfectă. Nu ştiu ce o să se scoată din dosare, dar nici nu au nevoie de stenograme, rămân neregulile făcute în procesul de restituire.


E bătălia asta cu cine pe cine să asculte, iar preşedintele României nu a ştiut de la nicio instituţie ce se întâmplă la ANRP. Şi atunci sunt şi eu tentat să spun dacă, oare, e posibil să nu fi ştiut?”, a declarat Traian Băsescu într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, la România TV.

 

Toti cei 60.000 de oameni care asteapta de ani de zile solutionarea dosarelor la ANRP , haideti sa alcatuim o lista si o petitie sa o adresam lui Iohannis. Cine e interesat, sa ne lase un comentariu.

– See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite