Primarul Alin Nica, tânărul care şi-a scos comuna din Evul Mediu. Dudestii Noi

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Eroul zilei de azi este un primar, însă nu orice fel de primar. Alin Nica este cel mai tânăr edil din ţară şi omul care a demonstrat că, dacă vrei, se poate.
Abia ieşit de pe băncile facultăţii, el a reuşit să scoată Dudeştii Noi din Evul Meidu. A investit 10 milioane de euro în infrastructura comunei pe care o păstoreşte şi a reuşit chiar să atragă şi investitori străini. Localnicii cu greu îşi mai amintesc acum de drumurile desfundate, pline de noroi, în care şi tractoarele rămâneau împotmolite.

În comună nu mai există acum nicio gospodărie fără sistem de canalizare şi apă potabilă. În plus, oamenii au şi de lucru. Principalul angajator este o uriașă fabrică de mobilă. Patronii au atras două milioane de euro de la Uniunea Europeană şi extind afacerea.


Alin Nica recunoaşte că a avut energia şi, poate, nebunia tinerească de a se arunca cu capul înainte în ceva ce ştia că este extrem de greu de realizat, însă privind acum la tot ce a reuşit să realizeze, nu-i pare rău.

”În 2004 aveam doar 12 firme în comună, iar majoritatea erau buticuri. Acum avem peste 150 de companii mici și mari, cea mai importantă fiind o fabrică de mobilă care ocupă unul dintre primele locuri din țară. Cheia atragerii de investitori nu este doar creearea de locuri de muncă, ci faptul că ne dă o autonomie financiară care nu ne mai face dependenți de alocările politice de la Consiliul Județean sau de la Guvern.” , a declarat Alin Nica pentru Antena 3.

 https://www.antena3.ro/actualitate/social/eroul-zilei-primarul-alin-nica-tanarul-care-si-a-scos-urbea-din-evul-mediu-417458.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Îngerii sunt cu noi la masă când noi mâncăm din mâncare cu rugăciune şi mulţumire

Cât de des ne îmbolnăvim numai din aceea că nu ne rugăm înainte de masă şi nu chemăm binecuvântarea lui...

Craterul din Japonia, reparat în doar două zile

Autorităţile din oraşul japonez Fukuoka, unde o groapă uriaşă a înghiţit o intersecţie întreagă, au reparat şoseaua în numai câteva...

Tâmplarul care a donat 3 mil. $ pentru a ţine 33 de tineri în facultate

Tâmplarul Dale Schroeder, care şi-a donat întreaga avere pentru a plăti taxele unor studenţi pe care nu i-a cunoscut niciodată,...

Keanu Reeves: Nu mai pot trai in aceasta lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte… iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri.

  A depășit recent 5 decenii de existență, însă a trăit cât alții în 7 vieți. Cu toate acestea, starul...

Închide