Prinderea lui Sebastian Ghiță are ca scop distragerea atenției publice de la legea vaccinării obligatorii

Distribuie!


Grupul de crima organizata (SRI-DNA-Parchet General-ICCJ), care conduce Romania cu sprijinul globalistilor SUA-UE-Soros, a intrat in panica avand in vedere scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009[1][2]. Se doreste si o comisie parlamentara pentru a ancheta tot ce s-a intamplat in acea perioada a alegerilor[3]. De asemenea, sa nu uitam propaganda agresiva derulata de catre Ministerul Sanatatii si mass-media pentru vaccinarea obligatorie[4].

Brusc, cand atentia opiniei publice este orientata catre cele doua teme, autoritatile statului securist si mafiot ne anunta ca l-au prins pe Sebastian Ghita in Serbia[5]. In opinia noastra, securistii „Statului de Drept”, acesti mafioti, care conduc Romania cu sprijinul globalistilor SUA-UE-Soros, stiau unde se afla Sebastian Ghita. Un exemplu in acest sens este articolul semnat de Dan Tapalaga de la publicatia propagandista HotNews, publicat la data de 15 martie 2017 cu titlul „SURSE Sebastian Ghita a fost localizat in Serbia”[6]. Dan Tapalaga este privit ca un „om al Sistemului”, ceea ce este adevarat, altfel nu ar fi avut de unde sa se informeze pentru a publica acel articol.


Daca securistii din Romania au impresia ca prin prinderea lui Sebastian Ghita, vor distrage atentia opiniei publice de la celelalte doua teme, se inseala. Toate cele trei teme trebuie sa fie in atentia opiniei publice. In ceea ce priveste cazul lui Sebastian Ghita, „Noua Securitate” (asa cum a fost ea denumita de multi oameni) va incerca sa negocieze cu el.

Sebastian Ghita cunoaste multe mizerii ale asa-zisului „Stat de Drept” creat si finantat de SUA-UE-Soros, iar globalistii nu au pus in fruntea Romaniei niste oameni curati, ci oameni santajabili. Daca Sebastian Ghita spune tot ce cunoaste, toti acesti ticalosi care conduc Romania vor ajunge la inchisoare, cu toata imunitatea absoluta pe care SUA-UE le-au acordat-o.


SURSE

  1. http://psnews.ro/fraudarea-alegerilor-din-2009-srs-ma-detonez-andronic-nu-minte-170287/
  2. http://www.evz.ro/cum-petrecut-kovesi-coldea.html
  3. https://www.dcnews.ro/preziden-iale-2009-comisie-de-ancheta-parlamentara-sus-inuta-de-dragnea-i-tariceanu_539356.html
  4. http://parinti.acasa.ro/cresterea-copilului-365/legea-vaccinarii-7-ani-de-inchisoare-pentru-parintii-care-refuza-vaccinarea-213171.html
  5. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/omul-de-afaceri-sebastian-ghita-a-fost-localizat-si-retinut-la-belgrad.html
  6. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21663003-surse-sebastian-ghita-fost-localizat-serbia.htm
  7. Foto: mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ritual satanic de Hell-o-ween in Bucuresti:incendiu puternic intr-un club unde intrarea era libera ca niciodata sa mearga cat mai multi !

Fritz Springmeier - ritualurile satanice -  calendar de abuzuri ( extras din cartea Fiti înțelepți ca șerpii pag.200) Mai multe...

373 miliarde de dolari au fost cheltuiti pe apararare in SUA| 30 miliarde ar remedia foametea de pe planeta

  Deci sa nu mai intrebe nimeni niciodata ca unde e Dumnezeu.... Caci oamenii sunt de vina ca alti oameni...

Strategii de supraviețuire în timpul ocupației germane: pâine pe cartelă, zahărul, carnea, ouale, laptele, rarități!

Imaginea nefardată a Bucureștilor acelor ani scoate la iveală scene dramatice, care au în prim-plan lupta pentru subzistență. O mare...

Dealungul istoriei Împăratul Japoniei a considerat că există numai doi români care să merite recunoașterea Castei Samurailor și a rangului imperial de Hatamoto, stiți cine au fost?

De-a lungul scurtei si penibilei istorii a României moderne - un șir de trădări, prosteli în ochi și furt pe...

Închide