Prinţesa Diana despre membrii familiei regale britanice: “Ei nu sunt oameni, ci reptile!” Ea urma să dezvăluie lumii secretele oribile despre Illuminati şi reptilieni! De aceea, a fost ucisă!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Familia regală britanică (dar şi alte familii regale europene, care se înrudesc cu ea) trăieşte într-o lume care este dincolo de înțelegerea noastră. Ea a fost acuzată de multe ori că are în ea “sânge reptilian”.

Să începem cu ceremonia de încoronare din 1953 a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Regina se așeză pe Scaunul de Încoronare, unde se află aşa-zisa “piatră a destinului”, pe care regele Edward I a furat-o de la Mănăstirea Scone în 1246. Piatra a fost adusă în Irlanda din Israel, fiind, de asemenea, cunoscută sub numele “Pilonul lui Iacov”.


Mirul folosit la încoronarea reginei are același amestec cu cel utilizat în Orientul Mijlociu în antichitate. Acesta se află într-un vas de aur numit “Ampulla”, executat în formă de porumbel. Ungerea la încoronare îl ridică pe monarhul britanic la rangul de “Mare Preot”, sau “Marea preoteasă a Bisericii Angliei”, dar şi șef al statului.

Prinţesa Diana a fost ucisă în 1997 (n-a fost vorba de niciun accident!) pentru că ştia prea multe despre familia regală britanică. De exemplu, Diana ştia că membrii familiei regale au fost întotdeauna obsedaţi de Scoţia (de aceea, în francmasonerie, există aşa zisul “rit scoţian”), întrucât în această regiune există mai multe intrări în interiorul Pământului, unde trăiesc reptilieni.


Diana mai ştia că în timpul ritualurilor de sacrificiu secrete, regina poartă o mantie de aur încrustată cu rubine și onix negru, semnificând rangul ei înalt în Illuminati. Regina nu se teme de nimeni decât de o singură persoană, cunoscută cu numele de cod de “Pindar”, fiind persoana cu rangul cel mai înalt ierarhia satanică. Liderul Illuminati de pe Pământ se numeşte “Pindar”. Pindar este membru al unuia dintre cele 13 familii conducătoare şi el este întotdeauna bărbat. De cel puţin 200 de ani, liderul “Pindar” a fost şi este membru al familiei Rothschild. Simbolic, aceasta reprezintă vârful de putere, control, creație, penetrare, expansiune, invazie și frică. Deținătorul acestui rang dă socoteală reptilienilor aflaţi în interiorul Pământului.

Este clar că prinţesa Diana cunoştea multe despre adevărata natură a istoriei genetice a familiei regale britanice și despre controlul reptilian. Cum Diana era o persoană deschisă, ea ar fi putut împărtăşi aceste secrete unui public mai larg şi, de aceea, a trebuit să fie scoasă din scenă. Nu odată ea a fost auzită spunând despre membrii familiei britanice: “Ei nu sunt oameni…” , considerându-i a fi mai degrabă şopârle sau reptile…

Sursa: http://www.lovendal.ro/wp52/printesa-diana-despre-membrii-familiei-regale-britanice-ei-nu-sunt-oameni-ci-reptile-ea-urma-sa-dezvaluie-lumii-secretele-oribile-despre-illuminati-si-reptilieni-de-aceea-a-fost-ucisa/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...