Printul Phillip Eugene de Rothschild recunoaste ca cei din familiile regale sunt reptilieni

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Din câte se ştie, linia merovingiană s-a stins de mult, dar de fapt numai numele a dispărut, nu şi descendenţii ei. Genetic ea a continuat cu regele francilor, Charles, cunoscut ca Charlemagne, cu care se înrudesc 34 din cei 43 de preşedinţi americani, şi nu numai ei. Acesta a extins teritoriul franc şi a domnit ca împărat al Occidentului în imperiul papal creat şi controlat de descendenţii Imperiului Roman.

Phillip Eugene de Rothschild, care trăieşte acum în America, pretinde că este descendentul neoficial al lui Philippe de Rothschild din neamul francez al Rothschild-zilor, colaborând cu reţeaua satanică a Iluminaţilor în cea mai mare parte a vieţii sale. Mai multe detalii în capitolele următoare. Phillip a spus că urmaşii „Nefilimi” au legături cu Enea, presupusul conducător al Imperiului Roman prin descendenţii săi, Romulus şi Remus.


Legendele despre Enea se potrivesc cu codurile şi tema descendenţilor Iluminaţi, inclusiv asocierea sa cu Troia. Despre Enea se spune că s-a născut în Troia, oraşul sacru pentru merovingieni şi Cavalerii Templieri. în Imn Afroditei, zeiţa proclamă că Enea, fiul pe care ea 1-a conceput cu muritorul Anchises, va veni să domnească peste troieni, ca şi urmaşii urmaşilor acestuia.

Opera poetului grec Homer, care a trăit în secolele IX-VIII î.Ch., este principala sursă de informaţii despre vechea Troie şi conflictele care au dus la sfârşitul ei. Cele două epopei, lliada şi Odiseea, sunt atribuite lui. Descoperirile arheologice moderne au confirmat precizia descrierilor lui Homer. In lliada, Enea îşi aminteşte naşterea şi înrudirea cu adversarul său Ahile pe câmpul de luptă din Troia. Enea povesteşte că provine din „mulţimea divină şi nemuritoare” prin mama şi tatăl său. Această legătură între nemurirea divină şi Anunnaki sub diferite nume apare constant în consemnările vechi.


Enea pretinde că mama sa este zeiţa Afrodita, iar tatăl său Anchises, el putând trasa originile sale până la Dardanus, fiul lui Zeus şi fondator legendar al rasei troiene (rasa troiană = hibrizi reptilieni-nordici, arieni sau „rasă superioară”). Alte consemnări spun că Dardanus este progenitura uniunii dintre Zeus şi Electra, iar originile sale sunt în Samotracia, insula egeeană sacră dedicată adorării zeiţei, de unde el migrează spre Troad (Troia) în perioada Marelui Potop. Una dintre caracteristicile remarcabile cu care este înzestrat Enea în lliada este relaţia apropiată pe care o are cu zeii. Legendele despre Enea sunt presărate cu referinţe şi coduri despre relaţia genealogică cu „zeii” şi nu este nicio surpriză că el joacă un rol atât de important în codurile Şi simbolismul descendenţilor Iluminaţi de astăzi.

Phillip Eugene de Rothschild a spus că aceşti descendenţi ai lui Enea au devenit ceea ce el numea „dinastia Rothsburg” – unirea dintre marile familii Bauer şi Rothschild (de fapt aceeaşi familie, sub nume diferite) şi Battenberg. Aceasta este linia merovingiană şi cea de Habsburg, prima familie din Sfântul Imperiu Roman timp de sute de ani. Acesta era statul medieval care cuprindea Europa centrală şi Italia din 962 până în 1806.

Cercetătorul olandez Frans Kamp sugerează că Habsburgii erau nordici care s-au încrucişat cu reptilienii în trecutul îndepărtat. Aceştia aveau legături şi cu Casa reptiliană de Lorena. Phillip Eugene evidenţiază că această linie „Rothsburg” este cunoscută în cercurile Iluminaţilor ca „Gens”, cuvânt latin care desemnează „rasă”, „trib” sau „descendenţă mas-culină” şi vine de la termenul gignere – „a procrea”.

Lordul Louis Mountbatten, un membru faimos al familiei regale britanice, şi nepotul său, prinţul Philip, fac parte din clanul Battenberg şi sataniştii Iluminaţi. De aceea lordul Mountbatten a devenit guvernatorul insulei Isle of Wight din largul coastei de sud a Angliei, un centru important al Iluminaţilor şi al sataniştilor, datorită poziţiei sale din cadrul reţelei energetice a Pământului.

Tot Mountbatten a fost cel care a aranjat căsătoria dintre prinţul Philip şi regina Elisabeta II, după care linia regală din Marea Britanie a devenit cunoscută ca Windsor-Mountbatten. Şi Windsor, şi Mountbatten sunt descendenţi germani cunoscuţi înainte drept Casa de Saxa-Coburg-Gotha şi Battenberg. Ei şi-au anglicizat numele în perioada Primului Război Mondial împotriva Germaniei din motive de imagine, dar „ambele” familii i-au susţinut pe nazişti, iar prinţul Philip a fost trimis la o şcoală germană sponsorizată de programul nazist pentru tineret (vezi cartea “Secretul Suprem” a lui David Icke ). Phillip Eugene, progenitură Rothschild, povesteşte despre această descendenţă din Enea:

„Se pare că Enea întrupează toţi descendenţii care îşi au originea în Charlemagne, prin confluenţa liniei lui David (ebraică) şi cea a lui Alexandru cel Mare (ariană), reprezentanţii moderni ai acestor „gens” romani sau monarhi europeni care constituie „aristocraţia” conducătoare a Imperiului Roman renăscut. Aceste familii „regale” îşi menţin pedigree-ul prin endogamie (căsătorii inter-fami-liale). Primul prototip al Antichristului (cel mai pur sânge) a fost Nimrod, fondatorul Babilonului. Veriga genetică şi istorică a acestui ultim Imperiu Roman o reprezintă Charlemagne şi descendenţii săi, oameni ca (prinţul) Philip Mountbatten (Rex Julius Alexander Battenberg), care este unul dintre conducătorii Julian Gens.”

Phillip Eugene de Rothschild afirmă despre el însuşi că este unul dintre sutele de mii de progenituri ilegitime ale Rothschild-zilor. El subliniază că deseori cei mai importanţi agenţi ai Iluminaţilor se ascund în spatele unor vieţi aparent „obişnuite”, în timp ce dictează planuri macabre şi participă la ritualuri sacrificiale umane.

Aceste lucruri sunt confirmate şi de mulţi oameni din interiorul organizaţiei Iluminaţilor. Dar el spune că există multe personaje publice care se află foarte sus în piramida satanică a Iluminaţilor, subliniind că prinţul Philip este jucător principal în ritualurile la care a fost prezent:

„îmi amintesc de participarea familiilor Rockefeller şi Bush, dar nu ei le-au condus. încă îi mai consider ca lachei şi nu ca adevăraţi deţinători ai puterii oculte. Cu excepţia lui Alan Greenspan (preşedintele US Federal Reserve Bank), cei mai mulţi dintre ei erau pioni şi începători în ocultism, mai mult pentru prestigiu şi puterea economică. Greenspan era o persoană cu putere ocultă mare, reuşind să-i intimideze chiar şi pe cei din familia Bush şi Rockefeller doar dintr-o singură privire.

Fostul Director CIA Casey (ca şi cei mai mulţi directori CIA din ultimii 40 de ani), Kissinger şi Warren Christopher (fost Secretar de Stat) au asistat la unele ritualuri oculte, dar se aflau cu mult în spatele protagoniştilor. în timpul ritualurilor, în primele rânduri se aflau întotdeauna familiile regale ale Europei, iar prinţul Philip era chiar în centru. HI reprezintă punctul de convergenţă a descendenţei merovin-giene a lui Charlemagne şi cea a lui Enea, precum mulţi reprezentanţi ai caselor regale moderne. însă el este conducătorul lor.

Sunt sigur că cromozomii săi materni provin din actualii „antichrişti” Nefilimi. Prinţul Philip este principalul descendent biologic al „reptilienilor”, după cum îi numeşti tu. Imediat după el sunt masculii din descendenţa familiei mele (Rothschild) ca şi miniştrii însărcinaţi cu logistica. Actualii monarhi ai Olandei, Spaniei şi unii nobili austrieci (Habsburg) sunt următorii ca putere ocultă şi participare în conspiraţie.”

In sprijinul celor mărturisite de Arizona in documentarul “Revelatiile unei mari preotese” vin relatările lui Phillip Eugene de Rothschild, un alt satanist supus controlului mental de către Iluminaţi, aflat în recuperare psihică. Phillip, care foloseşte un alt nume în viaţa cotidiană, explică cum „altarul din faţă” sau personalitatea sa era aparent una de bun creştin şi povesteşte despre programarea sa mentală ca satanist şi fiu ilegitim al unui Rothschild francez.

Mama sa se numea Lula Vieta Pauline Russell Campbell, născută în 1917 în Farmersville, Texas, şi decedată în 1977. Despre tatăl său biologic el spune că nu era omul pe care îl ştia ca tată înainte de momentul vindecării şi cel al accesării amintirilor din mintea compartimentată. El afirmă că tatăl său genetic este baronul Philippe de Rothschild, unul dintre proprietarii de vii Mouton-Rothschild din Franţa, care a murit în 1988, la vârsta de 86 de ani. Phillip Eugene a spus:

„Tatăl meu era un diletant decadent, satanist şi duşman al lui Dumnezeu, dar îşi iubea domeniul şi vinurile. Obişnuia să spună că acestea sunt cele care au scos „primitivul” din el”.

Acum proprietăţile sunt conduse de fiica baronului Philippe, baronesa Philippine, care, după spusele lui Phillip Eugene, este sora sa vitregă. El scrie că a fost conceput prin „incest ocult” ca „unul din sutele de mii de progenituri legitime şi ilegitime ale acestei puternice familii oculte de finanţişti”. Multe din progeniturile lor sunt născute artificial, cu ajutorul băncilor de spermă ale Iluminaţilor. Spusele lui Phillip confirmă propriile cercetări menţionate în “Secretul Suprem” despre principalii descendenţi reptilieni care concep nenumăraţi copii pentru perpetuarea descendenţei reptiliene, din care numai câţiva primesc numele de copii „oficiali”. Ceilalţi sunt ascunşi în spatele unor alte nume şi crescuţi de alţi „părinţi”. Mai târziu ei ajung în poziţii importante, deseori fără să ştie care a fost „norocul” lor.

Dar sângele lor le permite să fie mai uşor posedaţi de entităţi din cea de-a patra dimensiune, iar prin acceptarea posturilor de conducere, ei se lasă de fapt conduşi de reptilieni şi celelalte entităţi din a patra dimensiune inferioară. Phillip Eugene afirmă că cea mai mare parte a adolescenţei sale a trăit împreună cu tatăl său Rothschild pe proprietatea sa din Franţa. Ei au avut chiar o relaţie fizică, spune el, „fiind ţinut captiv în puterea emoţională a incestului”, care în această cultură era „normală” şi „de admirat”. Ceea ce a observat însă la tatăl său, Rothschild, era „pofta acestuia pentru putere”, pe care a început să o simtă şi el. A mai confirmat că descendenţii „oculţi” sunt controlaţi de entităţi demoniace. „Ca descendent Rothschild, am fost demonizat la maxim.” El continuă:

„Am fost prezent la moartea tatălui meu în 1988, când am primit puterea sa şi sarcina de a-mi împlini destinul în marea conspiraţie a familiei mele. Ca şi ceilalţi copii ai Iluminaţilor, mi-am jucat rolul în revolta familiei mele împotriva lui Dumnezeu. Când mă uit la emisiunile de pe CNN, sunt uimit să văd atâtea chipuri cunoscute de pe scena politică mondială, artă, finanţe, modă şi afaceri. Am crescut în mijlocul întâlnirilor cu aceşti oameni la ritualuri de adorare şi în centre ale puterii. Oameni de afaceri, artişti, „capete încoronate”, chiar preşedinţi, toţi aceşti oameni aparent separaţi lucrează şi conspiră astăzi pentru a aduce o Nouă Ordine Mondială…

Aceşti oameni, ca şi mine, sunt SRA/DID (victime ale abuzurilor din timpul ritualurilor satanice, suferind de sindromul identităţii disociate – numiţi „multipli”.) Ultimul preşedinte nedisociat al Statelor Unite a fost Dwight Eisenhower; cu excepţia lui, toţi ceilalţi, începând cu Teddy Roosevelt, au suferit mai mult sau mai puţin de sindromul identităţii disociate şi au fost mai mult sau mai puţin implicaţi în ocultism. La preşedintele Clinton, acest sindrom al personalităţii multiple este foarte prezent şi este un personaj activ al satanismului. La fel şi Al Core; pe Clinton şi Gore îi ştiu din copilărie ca satanişti notorii.

Ca şi celelalte sute de mii de copii biologici din familia ocultă Rothschild, am avut propriul meu rol în această încercare a clonului de a controla lumea. Eforturile mele şi ale familiei vizau prezenţa unui membru al nobilimii europene din familia de Habsburg într-o poziţie importantă în lume, poziţie numită în creştinism ca Antichrist. In timp ce alţii erau implicaţi în guvern, educaţie sau artă, locul meu era în ,Trupul lui Christos. Trebuia să fiu centrul puterii spirituale şi controlorul unui cult în această Biserică, în sânul căreia au trăit oameni pe care i-am cunoscut de-o viaţă drept controlori şi relee ale puterii falsului profet şi Antichristului familiei Rothschild.

Mulţi creştini disociaţi din Biserică deţin poziţii similare spirituale şi oculte ca parte a Noii Ordini Mondiale Satanice. în Biserică, eu am întrupat steaua luciferică a dimineţii, i-am reprezentat pe toţi ceilalţi satanişti care mi se alăturau în adorarea stelei dimineţii, spiritele lor erau prezente prin mine în Biserică. Construit prin ritual, dar împuternicit de legiuni de spirite, eram şi centrul spiritual al energiei satanice în ,Trupul lui Christos.”

Phillip Eugene de Rothschild, ca şi Arizona Wilder, vorbeşte despre implicarea lui Josef Mengele, cea mai puternică amintire în această direcţie reprezentând-o ochii acestuia. Amândoi susţin că „nu pot uita ochii lui Mengele”. Privind în ochii lui Ted Heath, care nici măcar nu se apropie de rangul lui Mengele, ştiu exact ce ce vor să spună. Phillip de Rothschild spune că Mengele „a scos limba” Ia tatăl Iui, Rothschild, ceea ce confirmă că Mengele avea într-adevăr un rang înalt în ierarhia Iluminaţilor.

David Icke spune:

“Sunt sigur că mulţi vor fi foarte surprinşi de afirmaţia că Josef Mengele, „îngerul morţii” din Germania nazistă, a programat-o pe Arizona Wilder în Statele Unite. Cartea …Şi adevărul vă va elibera prezintă documentat faptul că toate „taberele” din cele două războaie mondiale au fost finanţate de aceleaşi surse ale Iluminaţilor. Războaiele sunt mijloace eficiente de avansare a planurilor reptiliene şi de aceea există atât de multe confruntări armate în lume. Ele provoacă teamă, omoară nenumăraţi oameni, forţează ţările să acumuleze datorii faţă de bancherii Iluminaţi şi schimbă pentru totdeauna o societate.

Dar există şi nevoia protejării personalului-cheie de consecinţele acţiunilor lor în aceste războaie, lucru care s-a petrecut cu Mengele şi ceilalţi geneticieni, controlori ai minţii umane, savanţi şi ingineri nazişti. Ei au fugit din Germania la sosirea Aliaţilor prin implementarea operaţiunii comune britanice-americane numită Papeixlip. Acest proiect a fost demascat în câteva rânduri chiat’şi în presa oficială. Un documentar german din anul 2000 a făcut cunoscută viaţa secretă a unui fost criminal de război nazist care a spionat pentru CIA după al Doilea Război Mondial, în schimbul unei false identităţi evreieşti.5 Locotenentul SS Giinter Reinemer a ordonat execuţia a sute de evrei în lagărul de concentrare de la Treblinka.

Documentarul spunea că CIA i-a dat identitatea de Hans-Georg Wagner. Mai târziu s-a căsătorit cu o evreică, a trăit în israel şi a fost înmormântat într-un cimitir evreiesc. Povestea sa ar fi fost îngropată odată cu el, dacă nu ar fi simţit nevoia să se confeseze în 1988, cu puţin timp ‘înainte de aparenta sa sinucidere.”

Declaraţiile sale au constituit baza documentarului “Wagner’s Confession” (n.tr. Confesiunile lui Wagner). El spune că, după înţelegerea sa cu CIA, a petrecut câteva luni într-o bază militară americană din Frankfurt-Hochst, unde a fost circumcis şi a învăţat câteva tehnici rudimentare de spionaj. I s-a dat o identitate evreiască şi a fost trimis ca supravieţuitor al Holocaustului în Calbe, Germania de Est, unde a spionat vechile tehnologii naziste şi noile tehnologii comuniste la centrala electrică locală. Reinemer a fost mic copil în comparaţie cu alţii ca Mengele, dar este un exemplu al Proiectului Paperclip şi a ramificaţiilor sale.

Ne întrebăm câţi alţi Iluminaţi nazişti au trecut ca evrei de la război încoace? Mengele a fost dus în America de Sud şi Statele Unite unde, la baza numită China Lake Naval Weapons Center din California, el a devenit unul din creierele ce au stat la originea proiectului de control mental al CIA, numit MKUltra, recunoscut public. MK provine de la control mental, dar se folosea pronunţia germană Kontrolle, deoarece a fost creat de nazişti cu finanţarea unora ca John Foster Dulles, secretar de stat american, şi fratele său, AUen Dulles, primul director CIA şi cel pe care preşedintele Kennedy l-a demis înainte de asasinarea sa. Dulles a participat apoi la „investigaţia” Comisiei Warren, care 1-a desemnat pe Lee Harvey Oswald ca singurul res-ponsabil de moartea lui Kennedy! Conform unui cercetător, ULTRA este numele celor mai înalte secrete referitoare la contactul cu extraterestrii şi al unei ramuri secrete a NSA care se ocupă cu aceleaşi lucruri.

ULTRA conduce o reţea mixta extraterestră-„umană” într-o bază subterană din binecunoscuta zona Dulce-Los Alamos din New Mexico, fiind şi numele unei echipe naziste care se ocupa de o presupusă bază subterană germană din Antarctica. Iţi aminteşti probabil că cercetătorul Maurice Doreai pretinde că a văzut dovezi ale faptului că reptilienii deţineau odinioară o bază în Antarctica, lipsită pe atunci de gheaţă, în perioada războaielor super-tehnologizate cu nordicii.

SURSE

1. David Icke – “Secretul Suprem”

2. David Icke – “Copiii Matricei”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...