Prof. Dr. Șerban Bubenek: Au murit oameni la ATI fără a primi tratament….Iată de unde are guvernul lui Iohannis morții de COVID de care are atâta nevoie!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Din statistica noastră rezultă că în secțiile ATI există un număr mare de pacienți care s-au prăpădit sau s-au vindecat fără să primească nici un tratament antiviral, nici măcar cel care este obligatoriu prin ordinele de ministru. Vreau să știu dacă dl. dr. Marinescu știe cum se distribuie acele 30 de milioane de euro pe care Institutul Balș le-a primit pentru a achiziționa medicamente antivirale și a le distribui celorlalte spitale din România”, a deschis subiectul prof. dr. Șerban Bubenek.

 

Medic infecționist la “Matei Balș”, dr. Adrian Marinescu a recunoscut că nu știe despre această situație și nu a putut oferi nici o explicație. A precizat însă că au existat momente în care medicii au improvizat scheme de tratament, în lipsa medicamentelor aprobate.


“Știți că lucrurile s-au schimbat în aceste luni, nu doar în România, în toată lumea. S-a început cu terapia pentru HIV, care era antivirală, a fost hidroxiclorochina, pe care am folosit-o la toți pacienții, din punctul meu de vedere nu există dovezi că e oaia neagră. Remdesivirul l-am folosit ca pe pâinea caldă. În aceste zile l-am terminat și așteptăm să vină altul, am folosit tot ce am avut. Am mai avut Antidol, venit din Moldova, l-am folosit și pe acesta. Nu a fost aprobat în România, dar a fost o scurtă perioadă în care nu aveam altă variantă, iar asta a fost singura”, a explicat medicul infecționist, informează MedikaTV.

loading...

Prof. dr. Șerban Bubenek a insistat să afle dacă Institutul “Matei Balș” și-a făcut totuși treaba, în condițiile în care, a spus el, situații privind lipsa tratamentului a fost reclamată inclusiv la “Balș”.


„Dar dvs. aveți cunoștință de faptul că s-au prăpădit pacienți care nu au primit nici un fel de medicație antivirală și erau în terapie intensivă? Iar Institutul Balș avea obligația să trimită aceste medicamente și sume de bani pentru achiziționarea lor. În spitale din București în care nimeni nu știe în mod transparent cum se administrează Remdesivirul, câte flacoane au venit, câte s-au consumat, în care pacienții primesc într-o zi și a doua zi li se spune că s-a terminat. Asta nu e ieri când s-a terminat la dvs, este acum 10 zile la Spitalul Babeș și chiar la dvs. Noi avem date și reclamații de la pacienți care au primit o singură zi Remdesivir, după care li s-a spus că nu mai există, și unii dintre ei nu au mers prea bine. Pacienții au dreptul să fie tratați. Există pacienți care nu au fost tratați în terapie intensivă, pentru că n-au avut medicamente, deși Ministerul Sănătății a dat 30 de milioane de euro, pe care nu știm cum s-au cheltuit”, a spus Șerban Bubenek.

https://www.stiripesurse.ro/prof-dr—erban-bubenek-au-murit-oameni-la-ati-fara-a-primi-tratament-nu-mai-exista-remdesivir_1512438.html

Citiți și...

PENIBIL: Moise Guran face publică o LISTĂ a siteurilor de evitat ( printre care si site-ul nostru), inclusiv DATELE PERSONALE ale unor persoane. Autorul listei e organizatorul Zilei fără pantaloni la Metrou și vrea să se bată cu Biblia 6 ore
Cele 13 familii care stăpânesc Lumea – Forțele din umbră din spatele Noii Ordini Mondiale
GUVERNUL PREGĂTEŞTE O NOUĂ FĂRĂDELEGE! 28 APRILIE: PROTEST ÎN TOATĂ țARA ÎMPOTRIVA ABUZURILOR BĂNCILOR!
„Dumnezeu nu l-a creat pe om să consume hrană animală. Mielul să dea lână, găina pene și să stea în preajma omului” – dr. Virgiliu Stroescu
Biblia ne invata in 2.Cor. 4:4 ca Satana este dumnezeul acestei lumi. Daca nu intelegi asta, atunci nu vei pricepe niciodata adevarul din spatele lucrarii Noii Ordini Mondiale!!!
Ramai perplex: Intâlnirile lui SOROS cu Comisarii UE de la Bruxelles pe ore, minute, zile, săptămâni, luni, ani...Ghiciți cu cine s-a întâlnit SOROS la Bruxelles chiar pe 1 februarie 2018?
Scrisoarea unui programator catre Arafat cu privire la vaccinare, opreste-te si citeste ca sa nu zici pe urma ca nu stiai!
De ce e bine să mănânci stând pe podea- secrete ascunse pentru occidentali cu scopul de a le reduce durata vietii
Un grup de delfini a scos la țărmul mării o icoană a Maicii Domnului, în fața privirii uimite a oamenilor care se aflau pe plajă
Ambasadorul Franței – impresionat de gustul merelor și al roșiilor românești
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Maica Ecaterina, fostă gimnastă și economistă, are de 8 ani în grija sa 126 de copii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile”. „Nu el, mă, ci păcatele omenirii“ – i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)

Premier bulgar: „În Bulgaria costul unei autostrăzi este de câteva ori mai mic decât în România”

Jacob Grandstaff, jurnalist american: În ultimii 10 ani, Departamentul de Stat a tratat România ca pe o COLONIE. Dacă românii vor continua să creadă că nu sunt suficient de deștepți sau abili să-și conducă țara, atunci vor fi tratați la fel ca până acum

Operaţiunea Paperclip a dus în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti criminali de razboi şi ofiţeri SS au căpătat poziţii proeminente în comunitatea ştiinţifică din SUA "Paperclip" înseamnă agrafă de birou.

Dacă nu era președinte, Iohannis ar fi fost pușcăriaș. S-a dat pronunțarea

Închide