PROF. NICOLAE HANCU, EXPERT IN NUTRITIE SI BOLI METABOLICE: SLANINA CU CEAPA SI TUICA E OTRAVA PENTRU ORGANISM!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mâncarea tradiţională românească: slănină cu ceapă, stropită cu ţuică, e extrem de nesănătoasă, susține Nicolae Hâncu, preşedintele de Onoare al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Acesta a declarat pentru ziarul Adevărul că slănina fără E-uri şi prin urmare mai bună decât meniul celor care locuiesc la oraş e un mit total greșit.


“Mitul alimentaţiei «de la ţară» nu noi l-am creat, ci media. Eu combat puteric aceste lucru spunând că alimentaţia sau sfaturile ce ne trimit la alimentaţia bunicilor nu sunt deloc demne de urmat. Eu ştiu ce mâncau bunicii şi cum erau preparate alimentele. Se consumau alimente foarte grase, prăjeli gătite în grăsimea de porc, se bea lapte de bivoliţă cu grăsimea de două degete. Gastrotehnia bunicilor era una care pregătea alimente nesănătoase. Nu înţeleg de ce se fac aceste trimiteri tot timpul către o alimentaţie ce deloc, deloc nu era sănătoasă”, a declarat, pentru ”Adevărul”, profesorul Nicolae Hâncu, medic primar diabet nutriţie şi boli metabolice, specialist în nutriţie.

El a explicat, pentru “Adevărul”, de ce este greşit mitul conform căruia “alimentaţia de la ţară” sau “alimentaţia bunicilor” este una sănătoasă. Hâncu a explicat ce explicat ce înseamnă aşa-zisa masă „sănătoasă” slănina cu ceapă şi palincă din punct de vedere nutriţional.

„Slănina înseamnă grăsime saturată extrem extrem de nesănătoasă pentru orgaism, chiar dacă e cu ceapă şi ţuică. Nu are nicio legătură cu sănătatea. Ţăranul român ce se ducea şi lucra de dimineaţa de la 5 până apunea soarele, la muncă, trebuia să-şi pună ceva de mâncare? Îşi punea ce avea şi el,  o bucată de pâine, slănină care nu se strica şi apă. Să nu credeţi că bea  ţuică acolo, pe câmp. Eventual o bea acasă, când sosea”, a spus Nicolae Hâncu.

http://stireazilei.com/prof-nicolae-hancu-expert-in-nutritie-si-boli-metabolice-slanina-cu-ceapa-si-tuica-e-otrava-pentru-organism/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...