Profesor de fizica din Sibiu: e imposibil sa iti iei atatea case din meditatii. N-ai cum, nici daca dai meditatii zi si noapte

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un calcul simplu arată că un profesor de fizică trebuie să mediteze elevi timp de peste 130 de ani ca să-şi cumpere şase case. Surprinşi de cum a reuşit să se îmbogăţească Iohannis din pregătirea suplimentară a elevilor, profesorii îi cer reţeta succesului.
Klaus Iohannis a susţinut încă o dată, într-o emisiune TV, că un profesor de fizică poate, din meditaţii, să-şi cumpere şase case cu muncă cinstită. Întrebaţi despre acest lucru, profesorii de fizică s-au arătat indignaţi, susţinând că este imposibil să te îmbogăţeşti din meditaţii. „Haideţi să fim rezonabili! Trebuie gândit din start că norma didactică şi activităţile colaterale constituie un program de lucru de 40 de ore săptămânal. Meditaţiile pot să le dai în restul timpului. Probabil că Iohannis este unicul profesor din România care a reuşit performanţa ca prin muncă cinstită să-şi poată face şase case. Nu avem reţeta de succes pe care o are domnul Iohannis”, ne-a declarat profesorul de fizică Marius Nistor, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Învăţământ  „Spiru Haret”.

„Am 36 de ani vechime şi un singur apartament”
Profesoara de fizică S. Milea, din Sibiu, ne spune că are 36 de ani vechime la catedră şi un singur apartament: „Cred că faceţi mişto de mine! Haideţi să fim serioşi… Să-l creadă cine vrea pe Iohannis, eu nu îl cred. Nu cunosc pe nimeni în Sibiu care să-şi fi luat case din meditaţii”. Totodată, profesorul Iulian Stancu, din Bucureşti, ne-a declarat că nu ai cum să câştigi atâţia bani din meditaţii. „Poate ştiu cei din Sibiu o metodă prin care se poate, probabil fac pregătire cu 200 de lei şedinţa”, ne-a spus acesta. Profesorul de fizică de 34 de ani Sinorel Airinei, din Piatra Neamţ, susţine că nu are decât o casă moştenită de la părinţi. „Cine îl crede pe domnul Iohannis? Poate să dea trei-patru meditaţii pe zi, că nu este robot şi apoi nu are eficienţă. Trebuie să te concentrezi, pentru că acolo vin oameni care dau nişte bani şi trebuie să faci în aşa fel încât să-i meriţi, altfel îţi pierzi clientul”, ne-a spus Sinorel Airinei.
Meditaţii non-stop
Un profesor care doreşte să îşi cumpere trei case şi trei apartamente în Sibiu, cu o suprafaţă similară celor deţinute de Iohannis, trebuie să scoată din buzunar aproximativ 960.000 de euro. Dacă pregăteşte doi copii pe zi, un profesor ar avea nevoie de 131 de ani pentru a strânge aceşti bani. Totuşi, un cadru didactic care cere 50 de lei pe o şedinţă de două ore şi reuşeşte să mediteze câte patru elevi deodată, de două ori pe zi, poate aduna această sumă în 31 de ani, condiţia fiind să lucreze zi de zi, inclusiv de Crăciun, de revelion şi de Paşte. Pentru a-şi putea cumpăra cele şase locuinţe în 17 ani, aşa cum a reuşit Iohannis, acelaşi profesor ar trebui să câştige aproximativ 155 de euro pe zi. În acest caz, ar fi obligat să lucreze în toate cele 365 de zile ale anului.
„Am mii de colegi profesori de fizică, dar ei nu au nici măcar o locuinţă proprietate personală.” – MARIUS NISTOR, preşedintele Federaţiei „Spiru Haret”
„Haideţi să ne mutăm cu toţii la Sibiu dacă se tot trăieşte atât de bine acolo!” – IULIAN STANCU, profesor de fizică din Bucureşti


Sursa: http://www.ziarulring.ro/eveniment/profesor-de-fizic-din-sibiu-despre-averea-lui-iohannis-nu-cunosc-pe-nimeni-n-ora-care-s-i-fi-luat-ca

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...