Programul de manipulare al vremii HAARP: zapada in Aprilie afecteaza culturile agricole, vom trai doar din import si supermarketuri!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
DEZASTRU PENTRU AGRICULTURA! Anuntul meteorologilor este alarmant pentru agricultori! Rapita, pomii frucitiferi si vita de vie ar putea fi cele mai afectate culturi agricole de temperaturile scazute, de lapovita si ninsoare. In doua zile din aceasta saptamana, ne vom confrunta cu temperaturi de inghet, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

 

 

Este un episod de vreme severa la mijloc de aprilie, cu aspect autentic de iarna, nu doar pentru zona de munte. Pe parcursul acestei zile (miercuri, 19 aprilie n.r.) si pana vineri, chiar si-n zonele mai joase din partea de est a tarii, cantitatile sub forma de precipitatii, mai ales cele sub forma de lapovita si ninsoare, este posibil sa aiba unele efecte asupra starii de vegetatie a culturilor.
In special, la rapita m-as referi, pentru ca rapita in aceasta perioada se afla in faze sensibile, este la inflorire, si nu in ultimul rand, asupra speciilor pomicole, aflate, de asemenea, in faza de inflorire si chiar si la vita de vie. Vom putea sa evaluam efectele acestu episod de vreme severa dupa final, dar mai ales regimul de temperaturi care in dimineata zilelor de vineri si sambata se va apropia de pragul de inghet in multe zone din tara.

In depresiunile din estul Transilvaniei, temperaturile vor cobori si la -10 grade, iar in zonele extracarpatice e posibil sa avem chiar spre 0, ceea ce poate sa aiba un efect negativ. Precipitatiile sub forma de ninsoare din partea de est a tarii este posibil sa afecteze negativ culturile agricole, mai ales culturile aflate in faza de inflorire, a subliniat Elena Mateescu, reprezentant Administratia Nationala de Meteorologie.

Mai multe despre cine manipuleaza vremea aici

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...