Protestele de strada si legea gratierii au ca scop instalarea CASEI REGALE in Romania. PSD a dat legea la comanda masoneriei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Protestele de strada au ca scop instalarea Casei Regale la conducerea tarii. Impotriva masoneriei nu striga nimeni de 27 de ani, insa masoneria se afla in spatele legilor pe care le dau politicienii. De ce credeti ca a dat PSD o lege a gratierii, ca au vrut ei? Nu, ei sunt fortati, caci toti sunt masoni. Iar in spatele masoneriei se afla Casa Regala. Masele de ignoranti ies in strada de atatea ori, ba impotriva PSD-ului , ba impotriva lui Iohannis, pana cer ei in genunchi o schimbare, adica Casa Regala. Iar regele Mitza a spus cu gura lui, ca ei vin doar implorati, ca sa aduca prapadul final.

Ati uitat cand PSD-ul a dat in vara impreuna cu Iohannis o serie de facilitati Casei Regale, le-a dat palat, salarii de sefi de stat, angajati platiti de stat, masini,etc…ba mai mult au pus stema regala din nou pe steagul Romaniei. A protestat cineva atunci? Pai iata ca intrarea lor e pregatita, pas cu pas, iar naivii se cearta care ciuma e rea, cea rosie sau cea albastra. Nu fratilor, partidele sunt dirijate din umbra tot de ei, chiar daca unii din interiorul partidelor habar nu au inca de asta.


Multi spun ca Soros e de vina, deja numele unuia care era legat doar de domeniul conspiratiilor e buzele tuturor. Ceea ce nu va spune nicio televiziune este ca Soros este un adept  francmason al illuminatilor, sionist, care se chinuie sa se tina de indeplinirea agendei masonice de zeci de ani si culmea, ca ii cam iese. Cititi cele trei razboaie Mondiale in viziunea lu Albert Pike si veti vedea ca Soros e unealta prin care se va duce la implinirea cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cine construiește „religia” Covid? Patru tipuri de actori au interese convergente

SECRETELE MARILOR CORPORATII DIN LUME: CUM CONTROLEAZA TOT CEEA CE CITESTI, VEZI SI MANANCI

Buricul CATOLIC al Europei se ISLAMIZEAZĂ în ritm galopant iar presa oficiala se face ca ploua!

Mod de construire a unei bobine Tesla pentru a transmite energie electrica fara fire ! In 1881, Tesla le-a demonstrat, in arena din New York, Madison Square Garden, ca poate dirija o barca cu motor fara intermediul firelor, iar oamenii au ras de el, insa dupa ce a reusit acestia l-au acuzat de vrajitorie !

Unii oameni vor rade de tine si te vor numi conspirationist pentru ca informatia pe care o dai este prea profunda si le pericliteaza realitatea

Închide