PSD il da jos pe Tudose ca nu a fost de acord sa dea Casei Regale palate si milioane de Euro. Sa se afle Isarescu (varul regelui Mihai) in spatele mutarii de sah?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Era de asteptat sa i se faca vant lui Tudose din moment ce de curand a refuzat punerea la dispozitie a palatului Elisabeta plus alte beneficii de intretinere din banii poporului, Casei Regale. Observati ca singurul care nu e schimbat din functie indiferent de regim politic, partid si presedinte este guvernatorul Isarescu, varul regelui Mihai, daca e sa tinem cont ca unchiul sau a fost casatorit cu matusa regelui Mihai, cititi mai multe aici:  si aici ude veti afla ca regele Mihai l-a si pus in functie pe Isarescu Mugur, astfel ca banuiala e clara, s-au facut presiuni asupra PSD din partea Casei Regale, a elitei masonice si a guvernatorului, sa fie schimbat primul ministru cu unul care va acorda Casei regale, toate pretentiile solicitate.

Iata ce raspuns daduse Tudose de curand Casei Regale:

”De ce să rămână în posesia Casei Regale? Pot să îl închirieze dacă îşi doresc. Eu am vorbit la Regia Autonomă a Protocolului de Stat, prin intermediul căruia statul deţine imobilul, să le facă o ofertă de chirie, dacă doresc. Că dacă tot le trebuie, eu înţeleg că au de unde să plătească, că li s-au retrocedat o mulţime de lucruri. De ce să nu dăm palatul Camerei de Comerţ şi Industrii sau la alţi copii ai unor foşti şefi de stat?”, a spus premierul Tudose la România TV.

CEx al PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose, cu marea majoritate a voturilor, anunță Antena 3.
Mihai Tudose își va prezenta demisia. Au fost 59 de voturi pentru retragerea sprijinului politic, 4 împotrivă și 4 abțineri.
Premierul Mihai Tudose a anunțat că demisionează, pentru că așa a decis partidul. El a spus că pleacă cu fruntea sus. Întrebat care este acum relația cu Liviu Dragnea, Tudose a răspuns: „Acum e bună, cea mai bună. Până acum tensionată, că asta e. Merge la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile. Nu voi asigura interimatul.”
Claudiu Manda a anunțat, luni seară, că mâine la ora 11.00 va avea loc o nouă ședință a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier. El și-a exprimat convingerea că președintele Klaus Iohannis va face noua nominalizare de premier tot din partea PSD.
Interimatul va fi asigurat de Paul Stănescu.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Conducerea-PSD-a-votat-retragerea-sprijinului-pentru-Mihai-Tudose.-Premierul-va-demisiona-148738

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...