PSD vrea MOSCHEE la Bucuresti: „Nu vad niciun impediment. Suntem o oaza de stabilitate”, a afirmat lacatusul mecanic… Zgonea

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

vicepresedinti-PSD


Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, considera ca nu exista niciun impediment in construirea unei moschei la Bucuresti, iar comunitatea musulmana din Romania este veche si respectata.

„Este o decizie pe care a luat-o Guvernul Romaniei si nimeni din Parlament, la momentul respectiv, nu a contestat-o. Va reamintesc ca sunt foarte multi parlamentari care sunt de origine musulmana si sunt alesi, am avut si in Guvernul PSD o doamna ministru care era din aceasta comunitate. Nu vad niciun impediment. Romania este, in acest moment, o oaza de stabilitate, pentru ca a gasit o solutie unica in Europa si in aceasta zona a lumii de cooperare si intre religii. Comunitatea musulmana din Romania este veche si este respectata si este moderata. Avem relatii foarte bune cu toate statele din Asia si din Asia Mica, prezenta presedintelui Adunarii Nationale din Republica Islamica Pakistan in Romania, pentru prima data in istoria relatiilor noastre parlamentare, arata deschiderea pe care o avem si abordarea diferita, care ne permite sa avem rezultate acolo unde altii au probleme”, a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului.


Intrebat daca ar trebui sa exista o ingrijorare in contextul atentatelor teroriste, daca s-ar construi o astfel de moschee la Bucuresti, presedintele Camerei a precizat ca in Romania nu au fost probleme de acest gen in ultimele secole si probabil nu vor fi nici acum.

„Toleranta naste toleranta, intoleranta naste intoleranta, sa nu uitati acest lucru. (…) Eu as fi deschis unui dialog constant intre guverne si sa pastram aceeasi relatie pe care o avem cu Turcia, o relatie foarte buna, care ne permite sa avem o altfel de abordare aici. Uitati-va la structura euro-atlantica, se bazeaza pe protectie in flancul sud-estic pe trei state: Polonia, Romania si Turcia. Aceasta cooperare facuta la toate nivelurile si in toate domeniile este un avantaj pe care Romania si l-a construit. Nu trebuie sa pierdem aceste avantaje strategice pe care le avem”, a afirmat Zgonea.


 

Surse

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...