Puterea dinlauntru tau

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce este puterea dinlauntru? Unii zic ca este ambitia, altii perseverenta, altii focalizarea pe un anumit gand, altii un efort constant in spre ceea ce ne dorim dar eu va spun prin prisma experientei mele, ca cea mai mare putere interioara este rugaciunea.Da! Rugaciunea.

Rugaciunea este izvorul puterii nemasurate si nealterate a sufletului ce doreste conectarea cu fiinta suprema ce i-a dat viata si anume Dumnezeu.Rugaciunea este multumirea si recunostinta pe care orice om ar trebui sa spuna cel putin o data pe zi adresata Cretorului Suprem care i-a dat acest minunat dar si anume VIATA.


Dar mare atentie la cum trebuie spusa rugaciunea :

Rugaciunea trebuie spusa cu aceeasi intensitate ca atunci cand spui cuiva Te iubesc, si anume scurt clar si din inima.
Te iubesc nu spui in 3 ore.Nu spui ttttteeeeee iiiiiuuuuuuubbbbbbeeeeeessssscccc.Nu! O spui scurt :Te iubesc! Asa e si rugaciunea.Ea nu trebuie sa fie o lalaiala, o bolborosire de cuvinte goale spuse mecanic.Trebuie sa crezi cand spui rugaciunea.Cand spui Te iubesc? Atunci cand crezi, cand te mananca in piept, cand simti ca-ti urca in gat fluturii din stomac si-ti ies pe gura transformati in cuvinte.


Te iubesc , te iubesc Doamne.Daca spui asta din tot sufletul tau, e mult mai bine si mai de efect decat sa spui un mecanic Tatal Nostru de 100 de ori.Dumnezeu nu vrea poezi si imnuri goale.La ce i-ar fi de folos?! Noi am vrea de la copiii nostri sa auzim cuvinte formale? sau am vrea mai degraba sa le vedem ochii stralucind de iubire atunci cand ne privesc?! Esenta, asta conteaza.Sa vina din inima ceea ce vine, atat.
In  epistola a doua catre Tesaloniceni a Sfantului Apostol Pavel este scris : “Rugati-va neincetat” (cap. 5, verset 17) dar aceste cuvinte nu sunt pentru novici, si nu inseamna sa stam toata ziua in genunchi si sa citim dintr-o carte dar gandindu-ne la mancare,sex sau alte lucruri.Nu! Ci inseamna ca in toate lucrurile pe care le facem, sa ne aducem aminte deDumnezeu.Sunt la volan, ma indrept spre serviciu, zic multumesc Doamne.Ma pun la masa sa mananc, multumesc Doamne. Iti iei copilul in brate, multumesc Doamne.Te uiti la cer si vezi razele soarelui strapungand norii,  multumesc Doamne.Aceasta este rugaciunea autentica, si anume de multumire si de slavire a mareiei Creatorului.

                               Rugaciunea nu este de cerere ci de recunostinta.

Putem si sa cerem ce ne dorim, dar mare atentie ce.Sa nu cerem lucruri desarte si de care nu avem nevoie. Sa nu cerem lucruri care incalca legile divine si vai de ala care se roaga pentru raul altuia.
Folositi-va de rugaciune pentru ca rugaciunea zic unii ca este un scut, dar eu va spun ca este in acelasi timp si o arma de temut pentru diavoli.Cand diavolul vede ca te rogi din suflet, il cuprinde spaima, pentru ca isi da seama ca asta ii este placut Lui Dumnezeu si Dumnezeu iti permite sa te apropii mai mult de El, iar in felul asta te indepartezi de diavol si el nu are ce sa-ti mai faca.

RUGACIUNEA sincera, urmata de fapte bune facute in sprijinul semenilor, dar si al animalelor, alaturandu-se acestora si cainta launtrica , rezulta o carte de vizita ce-ti va facilita accesul inca de aici de pe Pamant in acea lume de lumina si iubire vesnice in care cei mai multi oameni nu cred ca exista sau cred ca vor ajunge si ei acolo nedepunand niciun efort.

Din pacate acestia se insela si la fel si toti ceilalti care cred ca vor intra acolo patati, murdari sau urat mirositori.NU ! Acolo nu intra nimeni decat daca este imaculat.

„Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor.(Matei 18,3)

Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim sa ajungem cu totii acolo, dar pentru asta trebuie sa depunem un efort constant si o daruire completa , un comportament deosebit si o rugaciune sincera.

Pace si Iubire tuturor

Sursa: http://totulpentrutot.wordpress.com/2014/07/12/puterea-dinlauntru-tau/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
De când a plecat PSD de la guvernare nu mai vrea nimeni autostrăzi?

Profesorul John Ionescu a fondat o clinica unica in lume care vindeca pacientii fara nicio speranta

Daca devii mama la o varsta mai inaintata, ai sanse sa traiesti mai mult

9 persoane au murit imediat după ce s-au vaccinat antigripal. Autoritățile nu se gândesc să suspende programul din Coreea de Sud

Serbia tocmai termină o autostradă de 550 de km pe un traseu la fel de greu ca Valea Oltului. Fără sprijinul fondurilor europene

Închide