Raed Arafat, criticat dur de un medic pneumolog! „V-ați făcut damblaua! Vă prostiți cu restricții aproape inutile”

Distribuie!by Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti” din Galați, îl critică dur pe Raed Arafat, șeful DSU, pentru măsurile luate în pandemie. Medicul îi transmite lui Raed Arafat să ia legătura cu el pentru a-i oferi soluții pentru răspândirea virusului COVID. „În loc să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti” din Galați, îl critică dur pe Raed Arafat, șeful DSU, pentru măsurile luate în pandemie.

Medicul îi transmite lui Raed Arafat să ia legătura cu el pentru a-i oferi soluții pentru răspândirea virusului COVID.


„În loc să vă prostiți cu restricții inutile…”

„Bună seara Dl. Arafat! Ce faceţi? Sunteţi bine? Bine suntem şi noi! Slavă Domnului! Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6.118 cazuri astăzi (n.r., marți, 16 martie 2021)! Şcolile?! Închise clar! Mall-urile?! Deschise şi PLINE! Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise şi arhipline! Se apropie Paştele! Ştiţi?! O să restrângeţi iarăşi dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Şcolile tot închise?”, spune medicul într-o postare pe Facebook.

„Dumneavoastră aveţi senzaţia că limitarea ieşirii din casă între 22,00 şi 5,00 dimineaţa contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului? Răspunsul e NU! Dar na, băieţii ăia de vă înconjoară nu prea au curajul să vă zică, dar vă spun eu. În loc să vă prostiţi cu restricţii aproape inutile, mai bine aţi găsi o soluţie de limitare a răspândirii virusului”, îi mai transmite medicul gălăţean lui Raed Arafat.

„Ce ziceți, găsim o soluție?”

Medicul penumolog afirmă că sunt firme cu angajați pozitivi, care vin în continuare la serviciu, pentru că acestora li s-a interzis să declare la DSP sau să se testeze de COVID. Miza este simplă: activitatea firmei să continue.

V-aţi făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituţii, etc. Câte cazuri de COVID-19 aţi identificat? ZERO! Motiv pentru care aţi şi renunţat la măsură! Aţi recomandat lucrul în ture. Hmmm… Aţi verificat să vedeţi câte instituţii publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulţi dintre cei care o practică, au redus salariile angajaţilor sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeţi că dacă oamenii bagă mai puţini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID-19? Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaţilor li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea”, scrie medicul pneumolog Sorin Bivolaru.

Dezamăgit de măsurile luate în pandemie, Bivolaru îi transmite lui Arafat să îl contacteze pentru a-i oferi soluții pentru limitarea răspândirii virusului.


„Ce ziceţi, găsim o soluţie? Mai e valabilă treaba aia cu „zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii îşi fac treburile liniştiţi. Ar mai fi câte una alta de zis, dar na… nu citiţi dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galaţi, în caz că aveţi întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2”, a adăugat pneumologul din Galați.

Raed Arafat, criticat dur de un medic pneumolog! „V-ați făcut damblaua! Vă prostiți cu restricții aproape inutile”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite