Rafo Oneşti, demontată bucată cu bucată şi vândută la fier vechi!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scoasă din circuitul de producţie de câţiva ani, Rafo Oneşti va ajunge în scurt timp la fier vechi. Acţionarul majoritar al rafinăriei a cerut includerea în agenda AGA din 18 februarie vânzarea „activelor şi utilajelor aferente ale companiei”.

Petrochemical Holding Gmbh, ce deţine 95% din acţiunile Rafo Oneşti, cere celorlalţi acţionari ca, „datorită situaţiei financiare”, directorul general să fie împuternicit „să înceapă procedura de desfacere (vânzare) a activelor şi utilajelor aferente ale companiei”, se spune într-un raport trimis la Bursa din Bucureşti. Preţul de vânzare a activelor şi a utilajelor „se va stabili în baza preturilor utilajelor pe piaţa second – hand (utilaje folosite, dar nu poate fi mai mic decât preţul fierului vechi pe piaţa locală românească în ziua semnării contractelor de vânzare / cumpărare”.


RAFO Onești a fost una din principalele rafinării de petrol din România, fiind înfiinţată în anul 1956. Din 2008 rafinăria din Oneşti nu mai funcţionează. În anul 2009 a fost cumpărată de Petrochemical Holding – proprietatea fostului oligarh rus Iakov Goldovskiy. În ultimii doi ani ruşii au vândut flota de vagoane şi locomotive, terenuri şi benzinăriile, precum şi o rezervă de ţiţei de 42.000 de tone, în urma cărora s-au strâns circa 40 de milioane de euro. Acum ceea ce a mai rămas se va vinde la fier vechi.

Strainii inca mai au ce fura si astazi din industria dezvoltata de Ceausescu, faptul ca o demonteaza ca industrie, este rezultatul razboiului economic ce se duce in tara asta, de a nu mai produce nimic aici si de a distruge locurile de munca al romanilor. Acest razboi care a inceput acum 25 de ani, prin care tarile straine au venit si au jefuit tot ce au prins in tara asta a fost gandit cu multi ani inainte, eliminarea lui Ceausescu era necesara deoarece construise o putere economica uriasa in Romania, iar cei de la putere de dupa 89, nu au facut decat sa joace cum au vrut imperialistii straini, la noi in tara. Zecile, sutele de milioane de euro pe care le-au luat strainii deja din aceasta rafinarie trebuiau investite in tara, in popor nu in alte tari, iata aceasta este marea tragedie a poporului nostru, ca vedem cum sub ochii nostri se destrama Romania.


Sursa: http://activenews.ro/rafo-onesti-demontata-bucata-cu-bucata-si-vanduta-la-fier-vechi_1883864.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Adrian Năstase a revenit, oficial, în Palatul Victoria: a fost chemat ca specialist

În ciuda faptului că este un fost condamnat cu două perioade de încarcerare la activ, fostul premier și ministru de...

Atat de multa lume care are cancer este mintita ca medicamentele sunt singura sansa, in timp ce nu se moare de cancer ci de la medicamente

Sunt atat de multi oameni care sufera de cancer la ora actuala in lume si cei mai multi au fost...

Linșată de BBC pentru că a apărut în Parlamentul britanic, în Miercurea Cenușii, cu o cruce pe frunte. Deputata scoțiană se apără: Creștinii nu trebuie să se simtă prost pentru că își practică religia!

O deputată scoțiană a apărut în Parlamentul britanic cu o cruce pe frunte. BBC a luat foc, postul britanic de...

România, forţată de FMI să vândă tot. În curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România

Vizita pe care o întreprinde directorul general alFondului Monetar Internaţional (FMI) la Bucureşti, Christine Lagarde, le-a dat prilejul jurnaliştilor francezi...

Închide