Răspunsul lui Putin la expulzările diplomaţilor ruşi din SUA |Putin nu pica in plasa lui Obama!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele rus a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala.

BUCUREŞTI, 30 dec — Sputnik. Rusia îşi rezervă dreptul de a recurge la represalii, dar nu se va cufunda la nivelul diplomației iresponsabile, a declarat preşedintele Vladimir Putin referitor la acţiunea lui Barack Obama de a-i expulza pe diplomaţii ruşi din SUA, relatează Russia Today. Putin a mai precizat că va lua măsuri suplimentare cu privire la restabilirea relațiilor ruso-americane pe baza politicilor pe care administrația președintelui Donald Trump le adoptă. Preşedintele Federaţiei Ruse a menţionat că, spre deosebire de administrația Obama, Rusia nu va viza diplomații străini și familiile lor în zilele dinainte de sărbătoarea Anului Nou. “Nu vom interzice familiilor și copiilor să-şi petreacă vacanţele de Anul Nou unde erau obişnuiţi s-o facă. Mai mult decât atât, invit copiii tuturor diplomaților americani cu acreditare în Rusia la festivitățile de Crăciun şi Anul Nou din Kremlin”, a declarat preşedintele rus. Putin subliniază că regretă gestul președintelui SUA, Barack Obama. Cu toate acestea, Vladimir Putin a trimis felicitări de Anul Nou președintelui american în exercițiu și familiei sale. “Îl felicit pe preşedintele ales Donald Trump și întregul popor american!”, a conchis şeful statului rus. Anterior, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a sugerat că Rusia ar putea să răspundă la expulzarea celor 35 de diplomați ruși din SUA prin expulzarea a 35 de diplomați americani din Rusia. În mod similar, evacuarea unui personal diplomatic rus din două case de vacanță din Statele Unite s-ar fi reflectat printr-o evacuare similară a americanilor din Rusia. Preşedintele Obama a vizat diplomații ruși ca parte a sancțiunilor mai ample împotriva Rusiei. De asemenea, Obama a justificat astfel pretinsa ingerință a Moscovei în alegerile prezidențiale din noiembrie în urma cărora Donald Trump a câştigat Casa Albă. Moscova neagă vehement acuzațiile.


Read more: http://ro.sputnik.md/Rusia/20161230/10586806/raspuns-putin-expulzari-diplomati-sua.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ani Creţu, mesaj dur pentru premier, privind vaccinarea obligatorie: “Vă decad eu din drepturi”| scrisoarea unei mame al carei copil a avut doar de suferit datorita vaccinurilor!

DESCOPERIRE DE ULTIMA ORA A CERCETATORILOR! UCIDE MICROBII IN CATEVA MINUTE!

Dumnezeul masonilor este Lucifer- Satana (opusul)

Cine este Alina Gorghiu, cum a ajuns in politica, amanta cui a fost?

Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului „Romteleghid”, fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !

Închide