Razboiul din Gaza se muta in Europa: Evrei atacati de musulmani in Marea Britanie, Germania, Franta si Austria (FOTO)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cititi urmatorul reportaj si reflectati la ce s-a ajuns….pai ce vina are lumea de rand din Israel, ca musulmanii sa se razbune pe ei, la deciziile pe care le iau liderii lor. E ca si cum tot poporul roman ar fi de acord cu ce fac Ponta si Basescu…si ar trebui sa raspunda pentru toate nenorocirile pe care acestia le fac. Nu vedeti ca s-a creat un conflict de acesti illuminati asmutind palestinienii ( evreii arabi) impotriva israelienilor si invers. Nu vedeti ca totul decurge conform profetiilor biblice prin care datorita faptului ca niciunii dintre ei nu il recunosc pe Iisus, vor fi folositi de puterile oculte si malefice sa se omoare unii pe altii si sa faca sacrificii lui satana? Aceste revolte vor duce catre semnarea tratatului de pace care va fis tartul apocalipsei. Toate acestea datorita nesupunerii fata de Dumnezeu si a greselii lui Sara si a razboiului dintre Isac si Ishmael. Tot ce se intampla astazi sunt consecintele neascultarii si a indepartarii totale de la Creator. Pana nu se va intoarce toata lumea la Iisus si il vor recunaoste, va fi doar razboi si chinuri. Istoria se repeta si se repeta conform profetiilor.

Războiul din Fâşia Gaza, care a făcut deja peste 650 de morţi şi peste 2.500 de răniţi în rândul palestinienilor, nu a lăsat pasivă numeroasa comunitate musulmană din Europa. Mai multe atacuri violente împotriva evreilor au fost înregistrate în ultimele zile în Franţa, Marea Britanie sau Austria.

Meciului amical dintre clubul israelian Maccabi Haifa şi clubul francez din Lille, desfăşurat în Austria, a fost oprit după ce mai mulţi suporteri pro-palestinieni, majoritatea de origine turcă, au intrat pe teren şi i-au atacat pe jucătorii evrei.


În acelaşi timp, în marile oraşe din Franţa au avut loc proteste masive împotriva agresiunii israeliene din Fâşia Gaza, o sinagogă din Paris şi mai multe afaceri de familie evreieşti fiind atacate de demonstranţi, cei mai mulţi tineri musulmani.

Demonstraţii similare, dar mai puţin violente au avut loc şi în Germania. Din cauza ostilităţii publice crescânde, ambasadorul Israelului din Berlin a declarat că “vânarea evreilor pe străzile din Berlin aduce aminte de anul 1938″, o aluzie la evenimentele din timpul Germaniei naţional-socialiste, cunoscute sub denumirea de “Noaptea de cristal”.


Demonstraţii pro-palestiniene au avut loc şi în Marea Britanie, cea mai de amploare fiind un marş care a avut ca punct final ambasada Israelului din Londra.

Proteste similare, dar de mai mici dimensiuni, au avut loc şi în alte ţări din Europa. Sursa: FrontPress.ro

Fotbalişti israelieni atacaţi de turci în Austria

4123

Proteste violente pro-palestiniene în Paris

aaaaabbb

Profesor evreu din Paris atacat de musulmani

s

Marş pro-palestinian în Londra

312

 http://www.frontpress.ro/2014/07/razboiul-din-gaza-se-muta-in-europa-evrei-atacati-de-musulmani-in-marea-britanie-germania-franta-si-austria-foto.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cele mai bune răspunsuri la niște insulte! Replicile care au rămas în istorie

Planta care antrenează creierul. O simplă adulmecare creşte performanţele intelectuale cu 75%

Entuziasmul fata de Iohannis se aseamana celui anilor 90 cu Iliescu si Petre Roman

Să nu vă blestemaţi niciodată copiii!

Cea mai interzisa piesa muzicala din Romania, presa oficiala nu o va difuza niciodata, ca sa nu se trezeasca lumea: C-Threex Societati Secrete

Închide