Reclama în Norvegia: Doresti un copil? Avem 1.000 de copii și adolescenți în Norvegia, stau la coadă pentru un cămin…!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

reclama cu copii de statul Norvegian


Această reclamă este pe un sait asemănător cu saitul ebay, unde poți să cumperi orice…!

Am folosit google translate pentru traducere (deci, vă rog să nu-mi scrieti comentarii că nu se înțelege, etc. faceti un efort să înțelegeți în mare ce afacere diabolică face Guvernul norvegian cu copiii. Multumim.)


Iată reclama:

Peste 1000 de copii / adolescenți în Norvegia stau la coadă în așteptare pentru a obține un nou cămin, pentru că ei nu pot trăi cu părinții lor biologici. Elementul comun al acestora este că au nevoie de adulți care sunt încrezători și de îngrijire și care le pot oferi predictibilitate și acceptare.


Casa familiei este un centru de plasament armat în cazul în care un părinte este la domiciliu cu normă întreagă ca să aibă grijă de copil / adolescent, pentru  îngrijirea voastră. O familie de origine întâmpină un copil sau un tânăr care se confruntă cu provocări suplimentare în bagaje. Fiind un părinte adoptiv poate fi o provocare, dar, de asemenea, extrem de satisfăcătoare.

La această Casă de familie, esti plătit integral pentru a fi la domiciliu,  pentru orientare atât în ​​grup cât  și individual, urmărire îndeaproape, ți se asigură  consultanță și ajutor în timpul week-end și de vară la Camp Finnskogen.

Familiile care nu au fost supuse formării obligatorii înainte (MÂNDRIE sau altele asemănătoare), vor primi acest lucru de la noi.

Sunteți, de asemenea coleg cu altii la Casă de familie, care au fost  loviți în mod regulat și cu care să vă împărtășiti experiențele, pentru a deveni  parte din rețelele profesionale extrem de competente Familiehjelps.

Ne dorim:

Cupluri care trăiesc în concubinaj sau cupluri căsătorite care doresc să dea unui copil sau tânăr un nou început în cazul în care unul are posibilitatea de a fi la domiciliu (cu plata integrală)

Persoanele cu exces, încredere și determinare
Să aveți un simț al umorului, dorința de a învăța ceva nou și atitudine pozitivă față de omenire
Să aveți un record curat și condițiile ordonate

Cu siguranță pentru îngrijirea copilului / Studii educaționale / sociale, dar acest lucru nu este o cerință

Pe care le trăiesc în unitate la trei ore de la Oslo.

Te-ai dus desigur din euforie (laudă) pentru  experiență, înainte la orfelinat, acesta este un avantaj, dar nu o cerință.

Oferim:

500 000-550 000 NOK pe an a salariului (în funcție de calificări) (nota ed. cineva a zis ca asta inseamna 4350 Euro pe luna) € 8000 pe lună în cheltuieli fiscale Supravegherea atentă și monitorizarea, instruirea și formarea, dezvoltarea profesională și personală majoră
The-clock urgență (întotdeauna cineva pentru a apela)
Partea 1 week-end pe lună și vacanța de vară 1 săptămână la Camp Finnskogen

Esti curios?
Contacteaza Geir tel 97197491
sau prin e-mail: geir@familiehjelp.no

Despre angajator

Asistenta de familie AS este o afacere privată care oferă servicii de protecție a copilului la stat și municipalitate. Printre serviciile noastre sunt cele de orientare de la domiciliu, managementul de caz, Camp Finnskogen, beredkapshjem și centre de plasament. Avem un puternic accent pe calitate academică și cele mai bune interese ale copiilor în toată munca noastră și avem cei mai buni oameni in domeniul nostru. Acum dorim  linck spre noi cu cei mai buni maternali în Norvegia!

cuvinte cheie

De protecție a copilului, centre de plasament, casa familiei

raport ad

FIND cod: 59207692

Ultima modificare : 13. iulie 2015 11:27

 

 

SURSA – http://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=59207692&ov=m

 

Reclama în Norvegia: Doresti un copil? Avem 1.000 de copii și adolescenți în Norvegia, stau la coadă pentru un cămin…!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Exclus din PSD. Cel mai bun primar din Romania a fost dat afara!!!!

În anul 2000, într-o peşteră de gheaţă din România s-au descoperit două schelete de dragoni! Aceşti dragoni au trăit în secolul al XV-lea, odată cu Vlad Ţepeş! O descoperire incredibilă, dar puţin mediatizată!

Compunere scrisă de o fetiţă de 8 ani din România, virală pe internet

Exerciții de iubire a aproapelui

Un trib amazonian şi-a făcut singur dreptate: i-a bătut pe cei care taie ilegal pădurea! Utilajele cu care defrişau au fost incendiate

Închide