Refugiată CREȘTINĂ: „Peste 20 de ani, Austria va arăta ca Afganistanul”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O refugiată creștină irakiană i-a avertizat pe politicienii austrieci că refugiații islamici vor să preia controlul Austriei și vor reuși în două decenii.

Refugiata, invitată săptămâna aceasta la televiziunea austriacă, unde a folosit pseudonimul de „Maria”, a descris experiențele pe care le-a avut alături de solicitanții de azil musulmani care trăiesc în taberele de primire din Austria, unde ea lucrează în calitate de consilier voluntar.


Potrivit „Mariei”, care a fugit de persecuțiile din Irak, mulți dintre imigranții musulmani vorbesc între ei despre modul în care vor prelua controlul asupra țării, scrie Kronen Zeitung.

„Religia este subiectul oricărei conversații” dintre solicitanții de azil musulmani, spune „Maria”, care explică faptul că nici nu ar putea fi altfel, deoarece în societățile de unde vin, Islamul este omniprezent.


„Ei nu știu altceva. La ce te-ai putea aștepta de la asemenea oameni care vin în Austria cu această ideologie în mințile lor?”

„Maria” a constatat că aproape toți imigranții erau uimiți de cât de liberală poate fi societatea austriacă și „șocați” de principiile libertății religioase. „Pentru ei, libertatea religioasă în Austria merge prea departe”.

Ea a avertizat asupra faptului că în taberele de primire se găsesc numeroși indivizi radicalizați, o tendință pe care au observat-o și autoritățile din Germania.

„Își spun între ei că își vor practica religia nestingheriți aici și că Austria va fi în curând a lor.”

Refugiata creștină i-a avertizat apoi pe politicienii austrieci că țări precum Iral, Siria, Egipt erau moderate acum 40-50 de ani, dar s-au schimbat radical. „Și noi am trăit într-o societate liberală.”

Și „Maria” a adăugat: „Am spus întotdeauna că vremurile speciale au nevoie de reguli și legi speciale. Politicienii trebuie să intervină, altminteri, peste 20 de ani, Austria va arăta ca Afganistanul de azi.”

http://evz.ro/20-ani-austria-afganistan.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...