Regele Mihai si-a platit fiica si ginerele care era in Guvern, ca sa faca PR pentru Casa Regala! Principesa Margareta a avut un salariu mai mare decat Radu Duda!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Radu Duda, sotul principesei Margareta, fiica Regelui Mihai, a fost numit de premierul Adrian Nastase, in 2002, in functia de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, post din care a demisionat in 2008. Sarcina lui Duda era sa promoveze imaginea Romaniei prin mass-media, in mediile intelectuale, de afaceri si in fata oamenilor politici din statele membre NATO. In atributiile sale intra totodata promovarea intereselor Romaniei pentru integrarea in Uniunea Europeana, incurajarea investitiilor straine in Romania si promovarea culturii si istoriei Romaniei.

Radu Duda a ocupat un post in Guvernul RomanieiPentru toate aceste activitati, Duda a incasat, conform ultimei sale declaratii de avere, din 2008, un salariu de 35.122 de lei. Pe langa diurnele de cateva mii de euro, Duda a trecut la rubrica de venituri si o alta suma, 50.019 lei, iar in dreptul acesteia a trecut explicatia “MS Regele Mihai-Donatie pentru cheltuieli de reprezentare 2007”. Asta inseamna ca Duda facea un del de PR si pentru Guvern, dar si pentru Casa Regala, doar ca Regele Mihai era mai generos cu ginerele sau decat statul roman. Si Principesa Margareta a incasat bani de la tatal ei, Regele Mihai oferindu-i acesteia, tot ca “donator pentru cheltuieli de reprezentare”, suma de 84.000 de lei, adica 7.000 de lei pe luna!


Principesa Margareta s-a maritat cu Radu Duda in 1996

– See more at: http://www.stirilekanald.ro/regele-mihai-si-a-platit-fiica-si-ginerele-ca-sa-faca-pr-pentru-casa-regala-principesa-margareta-a-avut-un-salariu-mai-mare-decat-radu-duda_66122.html#sthash.nY5yvgEn.dpuf


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...