Regizorul Constantin Vaeni, atac dur la protestatari: Masă amorfă de figuranți, care behăie imnul național și flutură în mod nerușinat Tricolorul!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În Piața Victoriei au loc manifestații contra guvernului de 14 zile. De multe ori, zecile de mii de oameni s-au lăsat pradă unor comenzi ale unora sau altora, care le cer diferite lucruri: să aprindă telefoanele, ce să strige, când se cântă imnul, cum să se așeze etc. Toate aceste semnale arată clar că există anumite persoane care vor să deturneze protestele.


La manifestația de duminică seară, din Piața Victoriei, la ora 21.00 s-au aflat circa 30.000 de oameni care au format un tricolor uman. În mulțime au fost împărțite coli A 4 în culorile roșu, galben și albastru, iar la ora stabilită oamenii au format un tricolor uman, luminând cu lanternele telefoanelor colile de hârtie în cele trei culori.


Regizorul Constantin Vaeni, care a realizat filme ca Zidul, Buzduganul cu trei peceți, Ancheta sau Drumeț în cale lupilor, a făcut o serie de declarații tăioase la adresa celor care protestează în Piața Victoriei.

“Cum adică: Johannis își “pregătește” cel de-al doilea mandat?.. Care “mandat”.. – de la cine l-ar lua ?.. cine sa i-l dea ?!..- fiindcă e a nu știu câta oară auzim cum.. pe la tot felul de emisiuni tv.- d’astea în care se mestecă vidanje întregi de vorbe, se mestecă, mai nou, și idioțenia asta! – probabil că de dragul.. conversației!..  Ce fel de “mandat”?..- poate.. “de aducere” – deși asta, “de aducere”, ar fi trebuit să fie deja.. în curs!.. Da’ și chiar dacă asta ar fi în capul plăvanului.. și-al unora dintre puzderia de chelnerii și de lustragii care roiesc prin preajma lui,.. pai da – mai servitorilor! -.. la viitoarele alegeri prezidențiale,.. adică, hăt!.. peste doi ani,.. vă-nchipuiți că vor vota numai aștia cu “luminițele” în mâini, de prin p.ta Victoriei, sau de pe unde-or mai bate ei străzile.. pentru “un viitor luminos” al României?! Așa vă închipuiți voi, toți cei care “dezbateți” această.. < ipoteza > bezmetică?.. Pai și-atunci ce-ar trebui să înțeleagă lumea.. și “să accepte”?.. – că pentru “un al doilea mandat” al unuia.. Johannis,.. din Sibiu -pe dreapta,.. o întreagă țară trebuie să se lase împinsă în.. dezmaț stradal,.. în balamuc social și politic,.. și într-un tămbălău inept,.. întreținut de o masă amorfă de figuranți.. care habar  n-au în ce film fac ei figurație, nici cine sunt: “scenaristul, regizorul și producătorul” filmului cu pricina, desi n-or fi ei chiar toți doar “figuranți de rând” – sunt și o întreagă șleahtă de samsari de figuranți, care-i aduna.. – “convocându-i la filmare” și mânându-i din spate, ca la “defilare”, prin fața camerelor televiziunilor.. ca turmele de oi la păscut, ori la tuns?!..- behăind “Imnul național” si fluturând – în mod nerușinat și.. aiurea.. – Tricolorul României, de ca și cum ei “ar fi” România?!..- alături de.. culmea!.. steaguri d-ale .. UE,.. SUA , Canadei și dracu mai știe de-ale cui?..  Asta ce-o mai fi?!..  Oare cine-ar mai avea, de fapt, nevoie de “ober-figurantul”.. Johannis.. și de ce ?!.. pentru încă un “mandat”?!..  România?!..,  a scris Vaeni pe Facebook.

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Regizorul-Constantin-Vaeni-atac-dur-la-protestatari-Masa-amorfa-de-figuranti-care-behaie-imnul-national-si-flutura-in-mod-nerusinat-Tricolorul-140975

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Descoperire uluitoare în medicină. Un medicament uzual poate regenera dinții…

O bomba de sanatate – Alternativa 100% naturala a multivitaminelor! Orice om din Romania o poate prepara! Iata cum!

De ce ascund autoritățile cazurile de Sindrom Hemolitic Uremic înregistrate anul trecut?

Alina Bica ZGUDUIE România! Declarații FĂRĂ PRECEDENT | Dacă aș fi vrut, ajungeam șefă la DNA! Dacă voiam să o atac pe Kovesi, fratele ei era împachetat și trimis la pușcărie. Eu am avut dosarul!

Colesterolul, o minciună cât planeta! Vezi ce se ascunde în spatele acestui mit

Închide