Regizorul Oliver Stone: Pokemon Go e un instrument de spionaj (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pokemon Go e un instrument de spionaj! Cel puţin în opinia regizorului Oliver Stone. De trei ori câştigător al Premiului Oscar, Stone a făcut afirmaţia la San Diego Comic Con, odată cu prezentarea filmului „Snowden”, informează B1 TV.

Fenomenul Pokemon Go a ajuns subiect de discuţie şi la prezentarea filmului ”Snowden” ce tratează subiectul spionajului pe care îl face Statele Unite la adresa cetăţenilor americani. Controversatul regizor Oliver Stone descrie această aplicaţie ca pe un nou nivel de invazie a intimităţii şi o parte a culturii capitalismului de supraveghere.


Regizorul Oliver Stone: Pokemon Go e un instrument de spionaj

”Au investit o groază de bani în supraveghere, în acumularea de informaţii. Supraveghează absolut toate persoanele din camera asta pentru informaţii. Ce cumperi, ce îţi place. Comportamentul tău. Pokemon Go face acelaşi lucru. Unii oameni îi spun capitalism al supravegherii.


Ne manipulează comportamentul şi începem să ne comportăm într-un anume fel. Vom deveni un fel de societate robot în care vor şti cum vrem să ne comportăm şi ne vor spune ce să facem. Este ceea ce numim totalitarism”, a spus Stone.

Între timp vestea despre Pokemon Go a ajuns până în Siria.

Mai mulţi copii captivi în ruinele din oraşele siriene s-au pozat cu un afiş care ilustrează un pokemon, însoţit de un mesaj cu numele lor şi locaţia în care se află pentru a fi salvaţi. (DetaliiAICI) Potrivit unui ultim raport al ONU, peste 400.000 de sirieni şi-au pierdut viaţa în războiul civil care durează de peste cinci ani.

http://www.b1.ro/stiri/externe/regizorul-oliver-stone-pokemon-go-e-un-instrument-de-spionaj-156492.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...