Relatia dintre luna si pamant- proportia de 3 la 11, 27.3%, orbita siderala lunara este de 27.3 zile, gestatia umana dureaza 273 de zile, omul Vitruvian al lui Leonardo Da Vinci respecta aceleasi proportii, la fel si piramidele din Gizeh,importanta hartii ptolemeice si multe alte informatii uimitoare

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Când cercul este adus până la sfârșitul coloanei vertebrale  (cuadratura cercului> phi) … Ne arată luna (3): pământ (11) geometrii … geometria Marii Piramide …

La acest punct trebuie spus că numerele și Golden Mean ( Divizia de Aur) proporții care sunt revelate în relația dintre Pământ și Venus sunt similare cu acele numere și proporții, care se gasesc in forma oamenilor. Aceiași factori exista în relația dintre Pământ și Lună, o relație dupa care egiptenii au realizat  clădirea monumentală a Marii Piramide pe platoul Giza .. Această relație încă o dată introduce  numerele lui Fibonacci de Aur ,de 3 și 8, care insufla împreună numărul 5, formând numărul Venus de 5-8-13. Pământ, Luna, Venus și nu creează oamenii, și, prin urmare, trebuie să fie că universul creează oameni, prin utilizarea magia și proporțiile acestor numere și proporții…. Citiți mai multe. Această relație încă o dată introduce Fibonacci de Aur medie un număr de 3 și 8, care insufla împreună numărul 5 formând numărul Venus de 5-8-13. Pământul , Luna, Venus  nu creează oamenii și prin urmare, universul creează oameni, prin utilizarea acestor numere și proporții.


Piramidele din Gizeh (trase la diametrul Pământului), au o înălțime de 5,5 + 1,5 = 7. Și 7 ÷ 11 = 0.636363636; și reciprocă este de 0.364 cele patru anotimpuri ale anului, plus una (4 x 91 = 364 + 1 = 365).

Luna sau 3 ÷ 11 = 0.272727273 cărui reciprocă este 0.727272727. Înălțimea omului Vitruvian schitat de Leonardo da Vinci este de șase metri, care este de 72 de centimetri, în timp ce sunt 72 de ani in fiecare grad de al ciclului de Echinocțiilor Vernal (25,920 ani ÷ 360 grade = 72 ani). Ciclul metonic de a rotație a nodurilor din orbita Lunii fac o revoluție completă în 18.618 ani. După cum sa văzut mai sus, 0.618 este proporția de aur medie, în timp ce 18 = 6 + 6 + 6, sau 666 sexagesimala canonica. Omul ar trebui să fie surprins de modele simetrice în legătură cu acest model de viață. Dar acesta este doar începutul pentru că viața este mult mai complexa, iar arhitectul, este magnific. Pentru a vedea mai multe conexiuni uimitoare urmariti acest episod din Sosirile..
 
 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Mare ATENȚIE! Ce trăieşte mama în timpul sarcinii trăieşte copilul toată viaţa!

Aceasta bautura simpla te va ajuta sa elimini pietrele la rinichi, in mod natural

Dumitru Constantin Dulcan: „Nu vom supraviețui fără întoarcerea la Dumnezeu!”

Ambasador rus: Toate tarile participante la sistemul antiracheta NATO vor fi tinte ale Rusiei

CEHIA FACE APEL LA ROMANIA: NU MAI ACCEPTATI TOATE REBUTURILE DIN VEST!

Închide