Religia nu mai este obligatorie în şcoală. Va fi înlocuită cu EDUCAȚIE SEXUALĂ

Distribuie!by Distrugerea Romaniei isi urmeaza cursul pana in cele mai mici detalii. Baza principala a Uniunii Europene consta in eliminarea traditiilor si introducere unora noi, dupa bunul plac, care sa duca la degradarea societatii pentru a putea fi usor controlata. Religia reprezenta singurul etalon ramas in cresterea si educarea copiilor nostri. Media romaneasca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Distrugerea Romaniei isi urmeaza cursul pana in cele mai mici detalii. Baza principala a Uniunii Europene consta in eliminarea traditiilor si introducere unora noi, dupa bunul plac, care sa duca la degradarea societatii pentru a putea fi usor controlata. Religia reprezenta singurul etalon ramas in cresterea si educarea copiilor nostri. Media romaneasca ne expune la cele mai proaste si diavolesti emisiuni educative. Magazinele sunt invadate de cele mai nenorocite produse alimentare aduse OBLIGATORIU din tarile care ne controleaza.

Pana si in America cea depravata mai exista state care impun prin lege ore de creationism si nu doar de evolutionism, dar se distribuie si carticele si pliante in scoli cu propaganda satanista. De asemenea in Franta elevii nu mai au voie sa foloseasca la scoala numele de tata sau mama, pentru a nu discrimina copii care au parinti homosexuali, existand si zile in care si baietii trebuie sa vina cu fustita la scoala, in Germania profesorii de orientare homosexuala au prioritate in primirea posturilor, iar in Anglia o educatoare a fost data afara din servici doar ca purta o cruciulita la gat. Toate acestea in timp ce islamismul este spriinit si protejat si fluturat ostentativ in fata ochilor crestinilor discriminati.


Planul de extirpare a informatiei biblice din scoli a fost initiat de intemeietoarele si satanistele curentului New Age Blavatsky si Bailey acum peste 100 de ani si iata ca se afla astazi in derulare. Sa nu uitam ca in Europa cititul si primele scoli au inceput pe baza Bibliei tiparita de Gutenberg, ajungand astazi sa fie atat de eliminata din scoli si inlocuita cu carti care predau evolutia masonica. Toate aceste lucruri avand ca scop indepartatea naturala a copiilor de la divinitate, spiritualitate si inzestrarea de geniu pe care savanti precum marele Tesla au afirmat ca au dobandit-o doar din Biblie, sau Einstein care a semnat o Biblie cu declaratia: “aceasta carte este o sursa inepuizabila de intelepciune”.

Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutional articolul din legea educatiei care spune ca “La solicitarea scrisa a elevului major, respectiv a parintilor sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate sa nu frecventeze orele de religie”. Judecatorii Curtii au apreciat ca cei care trebuie sa faca o solicitare sunt parintii care doresc ca aceste cursuri de Religie in scoala sa fie urmate de copiii lor, transmite Agerpres. Surse oficiale au declarat pentru HotNews.ro ca argumentatia Curtii porneste de la ideea ca cel care vrea sa faca ceva trebuie sa ceara acel lucru, si nu cel care nu vrea.


Introducerea orelor de educatie sexuala

Peste 20 de organizatii nonguvernamentale le solicita ministrilor Educatiei si Sanatatii, printr-o scrisoare deschisa, introducerea materiei Educatia sexuala ca disciplina obligatorie in scoli. Apelul vine in contextul in care procurorii au inceput urmarirea penala in cazul tanarului de 25 de ani din Segarcea, care ar fi infectat cu HIV mai multe persoane. “In medie, tinerii romani incep sa faca sex in jurul varstei de 15 ani si jumatate. Intr-o societate sexualizata, tinerii primesc in fiecare moment semnale incorecte si informatii incomplete despre sexualitate prin filme, jocuri video si pornografie”, se arata in scrisoarea deschisa.

Alte surse: Pelerin Ortodox

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite