Ritual de sacrificiu satanic filmat la CERN în fața statuii zeului hindus al distrugerii, Shiva

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Organizaţia Europeană pentru Cercetare Nucleară (Cern) a lansat o investigaţie internă, după ce recent a fost publicat pe internet un videoclip filmat în timpul nopţii, în campusul din Geneva, în care sunt surprinse mai multe persoane care pun în scenă un ritual de sacrificare a unui om.

Videoclipul include „înjunghierea” unei femei şi este filmat din perspectiva unui spectator care urmăreşte ceremonia de la o fereastră. În punctul culminant al ritualului, spectatorul spune mai multe cuvinte injurioase şi fuge, lăsând camera video pornită. Ceremonia a fost recreată în faţa unei statui ce îl înfăţişează pe zeul hindus Shiva, expusă permanent în sediul Cern.


Aceste scene au fost filmate pe domeniul nostru, fără permisiune oficială şi fără să ni se aducă la cunoştinţă. Cern nu tolerează acest tip de şaradă, care poate genera neînţelegeri în legătură cu natura stiinţifică a muncii noastre„, a transmis purtătorul de cuvânt al Cern, într-un e-mail pentru Agenţia France-Presse (AFP), adăugând că investigaţia este o „problemă internă”.

Videoclipul a generat întrebări cu privire la siguranţa din campusul Cern. Despre măsurile de siguranţă impuse la accesul în campus, purtătorul de cuvânt al Cern a spus că sunt verificate constant cardurile, la fiecare intrare.


ID-urile Cern sunt verificate în mod sistematic la fiecare intrare în Cern, fie că este zi sau noapte„, a spus el, indicând că cei responsabili de farsă aveau legitimaţii de acces. „Cern primeşte în fiecare an mii de utilizatori ştiinţifici din toată lumea şi, uneori, unii dintre ei îşi îngăduie să exagereze cu umorul. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta„, a mai arătat e-mailul, fără să dezvăluie posibila identitate a celor responsabili.

Poliţia din Geneva a spus, pentru AFP, că a colaborat cu Cern în privinţa înregistrării video, dar nu a fost implicată într-o investigaţie oficială.”[1][2][3]

Ritualurile, care implica sacrificii umane, se practica din vechime. Iluminatii organizeaza astfel de ritualuri malefice cu scopul de a absorbi energia malefica pe care o genereaza. Aceasta energie malefica este apoi directionata catre liniile hartmann ale Pamantului.

Cei din Fratia Sarpelui, inca din perioada sumero-babiloniana, au creat un sistem religios satanist ale caror reguli sunt respectate si astazi. Cel mai bun exemplu in acest caz este Padurea Bohemian din Nordul Californiei (SUA), unde anual, pe data de 21-22 iulie, Iluminatii se intalnesc pentru a desfasura astfel de activitati malefice.

Pe data de 21-22 iulie 2000, jurnalistul american, Alex Jones, a reusit, impreuna cu un cameraman, sa se infiltreze in acea zona strict pazita si au filmat un ritual in care un om era sacrificat ritualic, dandu-i-se foc.

cern sacrificiu

In lume, exista o sumedenie de organizatii ce promoveaza satanismul: Bohemian Club, Skull and Bones, Hellfire Club, Biserica lui Satan, Templul lui Seth etc. Asadar, nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca CERN a ales tocmai pe Shiva, zeul hindus al distrugerii.

Video

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
TENERÍÍFEE….Vacanțele lungi şi dese cheia marilor succese. TENERIFE. HOTEL ABAMA 5 STELE. A PLECAT PE ASCUNS CA HOȚII. Dar o româncă l-a dat de gol! Toată România a aflat de la o româncă UNDE se află zilele acestea soții Carmen și Klaus Iohannis

Şi când te gândești că Ceauşescu şi-a făcut toată viața, vacanțele, întotdeauna în țară, o singură dată pe an, la...

Cursa Malaysia Airlines A FOST ÎNGHIŢITĂ în TRIUNGHIUL DIAVOLULUI

Dispariţia cursei Malaysia Airlines, cu 239 de oameni la bord, încă ridică semne serioase de întrebare, mai ales că, după...

Singurul CAP din România plăteşte tractoriştii cu 2000 de euro şi n-are an fără profit de măcar un milion. Doar prin CAP se poate face treaba

Vara aceasta, când toată România se plânge de culturi compromise, agricultorii din Curtici au obţinut cea mai mare producţie de...

Avionul patronului celui mai mare lanț de clinici pentru AVORT din SUA s-a prabușit într-un cimitir lângă un monument al copilului necunoscut

n urma prăbuşirii avionului privat din Montana (SUA) într-un cimitir, mass media a raportat că au murit 7 adulţi şi...

Închide