Robert de Niro si J.F. Kennedy Jr. ofera 100 de mii de dolari oricui care poate dovedi ca vaccinurile sunt sigure

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Robert de Niro si J.F. Jennedy Jr. au tinut anul acesta o conferinta de presa prin care au anuntat ca ofera 100.000 de dolari americani oricui care poate dovedi ca vaccinurile nu sunt nocive.

Actorul a participat la aceasta conferinta incercand sa demonstreze ca vaccinurile pot crea autism si ca au concentratii ridicate de mercur, care pot inbolnavi copiii.


” Pe de o parte guvernul avertizeaza femeile gravide sa nu consume peste cu mercur ca ar putea dauna fatului, dar pe de alta parte guvernul injecteaza cu vaccinuri pline de mercur, femei gravide, bebelusi si copii. Asta depaseste orice logica”, a afirmat Kennedy.

Kennedy, a subliniat de asemenea ca guvernele si jurnalistii acopera adevarul despre sanatatea vaccinurilor si ca vacinurile au creat „epidemia de autism”.


Robert de Niro al carui fiu sufera de autism a incercat sa atraga atentia asupra vaccinului Thimorsal, cel bazat pe mercur.

Aratati-ne studiul ca vaccinurile pe baza de mercur sunt sigure si vom plati 100.000 de dolari oricarui jurnalist sau individ care ne demonstreaza ca vaccinul Thimorsal e sigur, in cantitatile in care este injectat in copiii nostri.

Traducere de aici: http://globalnews.ca/news/3253840/robert-de-niro-robert-f-kennedy-jr-offer-100g-to-anyone-who-can-provide-proof-vaccines-are-safe/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...