România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai aparţine România, României?

România nu mai are bănci româneşti şi de aceea nu mai posedă nici capital autohton, necesar dezvoltării, fiind în totalitate la mâna bancherilor străini. Economia, băncile, petrol, gaze, energie, nu mai apartine românilor.


„În momentul de faţă eu mă întreb, cum de România mai există! România nu e o ţară coruptă, România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România.”

2005 Octavian Paler

Dacă lucrurile vor continua în acest mod, ne vom trezi la un moment dat că nu ne mai aparţine nici pământul de sub picioare.

Revolutia română nu a fost altceva, decât preluarea economiei țării de către capitalistii străini. Naivi cei care cred, că străinii au adus democratia.

Ceea ce nu intelegeti, veti fi la fel de saraci atata timp cat nu mai avem economie nationala! Corporatiile si multinationalele fac profituri uriase in tara noastra si sunt scutite legal de taxe si impozite (deci masa monetara care ar trebui sa se redistribuie in salarii, pensii si investitii iese din Romania. Bogdan Lucian

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Am nascut natural dupa cezariana!

Aici povestea mea de la cezariana la nastere naturala: Cu 6ani in urma am ALES de buna voie si nesilita...

Manipularea pentru toți sau Fereastra Overton

Manipularea pentru toți sau Fereastra Overton Celebrul regizor și actor rus Nikita Mihalkov, a prezentat în emisiunea sa, Besogon TV,...

Ce nu au voie sa stie romanii despre Rosia Montana

Iata ce avem, si n-avem voie sa stim... Din 2005, Romania nu mai scoate nici un gram de aur din...

REVOLTA COPIILOR DE LA O CASĂ DIN BRAȘOV SCOATE LA IVEALĂ O CIFRĂ NECUNOSCUTĂ PÂNĂ ASTĂZI. ÎN ROMÂNIA, 30% DINTRE COPIII PLASAȚI LA STAT PRIMESC MEDICAȚIE PSIHIATRICĂ!

19.333 de minori trăiesc în centre de plasament. Răspunzând unor întrebări ale ziarului, statul român a comunicat că 5.485 dintre...

Închide