Romania lovitura grea din partea Uniunii Europene, ne forteaza sa dam autonomie minoritatilor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imaginati-va ca sustinatorii UE  au primit probabil cea mai grea lovitura de la aderarea Romaniei in Uniune. Europa ne forteaza practic sa dam autonomie tuturor minoritatilor si daca ungurii sunt putini fata de alta minoritate puternica din Romania, rromii, acestia vor fi urmatorii care vor cere autonomie si iata cum se va destrama Romania frumusel, asa cum si-a dorit-o casa regala, care va dori sa puna mana pe Transilvania, inca de cand imperiul austro-ungar a exploatat resursele si populatia transilvaneana pana la rascoalele lui Horia Closca si Crisan. Prin urmare Transilvania va fi separata prin paravanul autonomiei maghiare si preluata de casa regala, apoi  rromii isi vor dori si ei o parte din tara, iar planul illuminati este de a le ceda Oltenia, iar romanii se vor multumi cu ce a mai ramas, plus Basarabia, deci iata ca totul decurge conform agendei masonice.

Statul unitar roman primeste o lovitura grea din partea Uniunii Europene. Fapt valabil si pentru alte state amenintate de secesiuni: Marea Britanie, Belgia, Spania…


Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a dat un avânt pretenţiilor autonomiste maghiare, adoptând o rezoluţie în care se arată că autonomia teritorială poate contribui la protejarea drepturilor minorităţilor, informează Mediafax.

APCE recomandă statelor membre să aibă în vedere diferite forme de protecţie a minorităţilor, una din acestea fiind autonomia teritorială. “În acest sens, Adunarea reaminteşte Rezoluţia 1334/2003 privind experienţele pozitive ale regiunilor autonome ca sursă de inspiraţie pentru rezolvarea conflictelor în Europa, care stipulează că stabilirea unei entităţi autonome poate fi privită ca parte a procesului de democratizare“, se arată în textul rezoluţiei.


APCE mai consideră “că autoguvernarea teritorială poate contribui în mod eficace la protejarea drepturilor minorităţilor de o manieră colectivă şi evitând asimilarea”. De asemenea, Adunarea consideră că “un element esenţial’ al protejării drepturilor minorităţilor naţionale” îl constituie“respectul dreptului la identitate comună, care include cultura, religia, limba şi tradiţiile“.

Minorităţile au dreptul să-şi menţină şi să-şi dezvolte propriile lor instituţii şi “ar trebui să primească o protecţie colectivă, aşa cum este stipulată în Recomandarea 1735 din 2006“.

APCE recomandă ţărilor membre ale Consiliului Europei să ia ca model autonomia Tirolului de Sud.

Surse: http://gandeste.org/general/statul-roman-unitar-primeste-o-lovitura-din-partea-europei-%E2%80%9Cautonomia-teritoriala-contribuie-la-protejarea-minoritatilor%E2%80%9D/39974

Nationalisti.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...