RUGĂCIUNE FOARTE PUTERNICĂ DE PROTECȚIE! O SPUI ȘI TOT CE E RĂU STĂ DEPARTE DE TINE ÎNTREAGA ZI!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Atunci când te simți fără puteri sau fără vlagă și simți că gândurile negre îți dau târcoale, există o rugăciune foarte puternică, de protecție, care te poate ajuta să treci cu bine peste obstacolele din viața ta. Este rugăciunea de dimineață a Stareților de la Optina, care funcționează foarte bine, mai ales dacă o spui din suflet. 

Citește și: Ce trebuie să știi despre legea atracției și cum funcționează! Pune în practică aceste sfaturi chiar de acum

Rugăciunea Stareților de la Optina nu este foarte cunoscută, dar este incredibil de folositoare celor care trec prin clipe mai grele sau care vor să se protejeze de prezența gândurilor negre și a altor lucruri negative. Optina este cea mai cunoscută vatră duhovniceasă a Rusiei, de la începutul secolului al XIX-lea, stareții din cadrul ei fiind considerați mari povățuitori ai Rusiei și ai lumii la momentul respectiv. Se spune că această rugăciune este una dintre cele mai frumoase și cele mai puternice rugăciuni de protecție. Ea se spune de dimineață, iar efectul ei durează întreaga zi:


Doamne dă-mi sa întâmpin cu linişte sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi.

Doamne, dă-mi întru totul să mă supun voii Tale Sfinte.


În tot ceasul acestei zile povăţuieşte-mă şi ajută-mă în toate. Toate câte le voi auzi şi mi se vor întâmpla în această zi, învaţă-mă să le primesc cu sufletul liniştit şi cu credinţă tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta.

În toate cuvintele şi faptele mele călăuzeşte-mi gândurile şi simţămintele. În toate întâmplările neprevăzute, fă să nu uit că totul este trimis de către Tine.

Doamne, învaţă-mă să mă port cu dreptate şi înţelepciune cu toţi fraţii mei, să nu tulbur şi să nu supăr pe nimeni.

Doamne, dă-mi putere să duc povara zilei şi toate câte mi se vor întâmpla în această zi cu pace în suflet.

Doamne, călăuzeşte-mi voia mea şi învaţă-mă să mă rog, să cred, să nădăjduiesc, să rabd, să iert şi să iubesc.

Amin.

Această rugăciune se spune zilnic, iar efectele ei sunt foarte puternice. Așa că apelează la ea ori de câte ori te simți compleșită de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Rugăciunea îți va limpezi gândurile și îți va da putere să mergi mai departe.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...