Rugăciune PUTERNICĂ, cu EFECT IMEDIAT! Spune-o și tu chiar astăzi

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum să ne rugăm pentru a fi pe placul Domnului? Aceasta este o întrebare frecventă în rândul acelora care se gândesc la mântuirea sufletului cu adevărat.

 

Este important să știm cum să ne rugăm, în ce mod și cum putem dobândi răspunsuri la rugăciunile noastre. De cele mai multe ori facem acest lucru mecanic, practic doar citim fără să ne gândim cu adevărat la Dumnezeu, fără să ajungem să-i simțim prezența în mod real în suflet.
Rugăciunea de mai jos are efecte extraordinare, dar trebuie spusă cu IUBIRE și CREDINȚĂ, din tot sufletul. Sper să vă fie de mare ajutor:
Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Creator Divin, dacă eu și familia mea, rudele mele, moșii și strămoșii mei, Ți-am greșit ție, de la Creație și până astăzi, te rog, Doamne, iartă-mă și iartă-i, Doamne, te rog, șterge, purifică, curăță, vindecă, îndepărtează toate amintirile dureroase, răutățile ascunse, energiile negative, eliberează-mă pe mine (prenumele) de toate păcatele din trecut și dă-mi puterea de a nu le mai repeta. 
 
Te rog, Doamne, înlocuiește toate relele ce s-au făcut vreodată de dușmani asupra mea cu iubire necondiționată, sănătate, prosperitate, abundență, iubire și armonie. 
 
Te rog, iartă-mă, iubește-mă, binecuvântează-mi trecutul, prezentul și viitorul, căci eu (numele) mă căiesc pentru păcatele mele.
 
Mulțumesc, Doamne Sfinte! Amin. Read more: http://ortodoxia.rol.ro/rugaciune-puternic-cu-efect-imediat-spune-o-si-tu-chiar-astazi-968890.html#ixzz41BdOod00

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Misterele piramidelor de la SONA ( jud. Brasov)

Se zvoneste pe la gura sobei, ca pe vremuri, pe malul Oltului, traia o printesa pe nume Sona. Niste uriasi...

Alexandru Macedonski – cum l-a cantat pe diavol marele poet: Imn la Satan

Puţini ştiu că promotorul simbolismului în literatura română, Alexandru Macedonski, a scris în 1912 un imn dedicat Satanei. Poezia intitulată...

LEGUMA CARE FACE MIRACOLE IN ONCOLOGIE: DUPA NUMAI TREI SAPTAMANI BOLNAVILOR LI SE IMBUNATATESC ANALIZELE DE SANGE SI STAREA GENERALA DE SANATATE!

In Centrul oncologic de la Moscova, li se prescrie bolnavilor sa consume zilnic cate 250 g de sfecla cruda, data...

REVOLTA FERMIERILOR ROMANI: Tot ce producem noi nu este bun. E bun numai ce vine din occident. Ne-au ras industria, acum se duce si agricultura!!!

FERMIERI ROMÂNI DESPRE SECRETE DUREROASE. Ne-au ras industria și se duce dracului și agricultura! Suntem chiar atât de dobitoci încât...

Închide