Rugăciune PUTERNICĂ, cu EFECT IMEDIAT! Spune-o și tu chiar astăzi

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum să ne rugăm pentru a fi pe placul Domnului? Aceasta este o întrebare frecventă în rândul acelora care se gândesc la mântuirea sufletului cu adevărat.

 

Este important să știm cum să ne rugăm, în ce mod și cum putem dobândi răspunsuri la rugăciunile noastre. De cele mai multe ori facem acest lucru mecanic, practic doar citim fără să ne gândim cu adevărat la Dumnezeu, fără să ajungem să-i simțim prezența în mod real în suflet.
Rugăciunea de mai jos are efecte extraordinare, dar trebuie spusă cu IUBIRE și CREDINȚĂ, din tot sufletul. Sper să vă fie de mare ajutor:
Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Creator Divin, dacă eu și familia mea, rudele mele, moșii și strămoșii mei, Ți-am greșit ție, de la Creație și până astăzi, te rog, Doamne, iartă-mă și iartă-i, Doamne, te rog, șterge, purifică, curăță, vindecă, îndepărtează toate amintirile dureroase, răutățile ascunse, energiile negative, eliberează-mă pe mine (prenumele) de toate păcatele din trecut și dă-mi puterea de a nu le mai repeta. 
 
Te rog, Doamne, înlocuiește toate relele ce s-au făcut vreodată de dușmani asupra mea cu iubire necondiționată, sănătate, prosperitate, abundență, iubire și armonie. 
 
Te rog, iartă-mă, iubește-mă, binecuvântează-mi trecutul, prezentul și viitorul, căci eu (numele) mă căiesc pentru păcatele mele.
 
Mulțumesc, Doamne Sfinte! Amin. Read more: http://ortodoxia.rol.ro/rugaciune-puternic-cu-efect-imediat-spune-o-si-tu-chiar-astazi-968890.html#ixzz41BdOod00

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Au inceput ritualurile satanice ale lunii septembrie, chiar si presa mainstream a inceput sa relateze despre asta!

Nicolae Constantinescu, chirurgul care Îl ia pe Dumnezeu în sala de operaţie

Lovitură grea pentru micii comercianți români: Parlamentul, la presiunile UE, pregătește o lege favorabilă doar marilor lanțuri comerciale străine

Parintele Proclu: TOTI DIAVOLII DIN IAD AU IESIT PE FATA PAMANTULUI

Presedintele filipinez si-a anuntat “separarea” de SUA. “Suntem 3 contra restului lumii, China, Filipinele si Rusia”

Închide