Rusia va bloca Facebook daca nu respecta legile cu privire la siguranta informatiilor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Modul in care reteaua de socializare Facebook foloseste datele utilizatorilor sai a atras atentia mai multor guverne care au inceput sa ia la bani marunti compania americana. Implicarea Facebook prin distribuirea datelor utilizatorilor catre alte entitati in actiuni politice face ca tarile puternice ale lumii sa se gandeasca serios la interzicerea Facebook.

Seful autoritatii de reglementare in domeniul telecomunicatiilor din Rusia (Roskomnadzor), Aleksandr Jarov, a anuntat ca accesul la reteaua sociala Facebook ar putea fi interzis in Federatia Rusa in cursul anului 2018.


Oficialul a enumerat cerintele pe care Facebook trebuie sa le „indeplineasca” pana la sfarsitul anului 2018, acestea incluzand localizarea bazelor de date ale cetatenilor rusi pe teritoriul Rusiei, eliminarea informatiilor interzise, ​​precum si „respectarea altor legi”.

„Daca niciuna din aceste cerinte sau o parte dintre acestea nu va fi indeplinita sau daca statul rus nu va fi informat cu privire la intentia de a intreprinde astfel de actiuni, este evident ca se va pune problema blocarii (retelei Facebook in Rusia, n.red)” – a explicat Jarov.


Acesta a precizat ca se intalneste in mod regulat cu reprezentanti ai Facebook si ca, in timpul negocierilor din februarie, a reiterat aceasta pozitie a Roskomnadzor.

sursa: RADOR

https://caplimpede.ro/o-tara-cu-sute-de-milioane-de-locuitori-vrea-sa-interzica-facebook/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...