Rușine, mare rușine domnule Iohannis, cel ce trebuia să ne fiți Președinte!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


De ce? 
Pentru că ați aruncat cu noroi tocmai în acei ”infatuați” de care “v-ați folosit” în toată cariera ca să ajungeți unde ați dorit. Cum adică nu v-ați folosit?
Nu ați folosit voturile infatuaților ca să fiți primar la Sibiu? …

Vreți să vă amintesc și de acel Noiembrie, când “pas cu pas” noi, infatuații familiști v-am organizat și condus protestele “anti Ponta” ca să îl dăm jos pe plagiator? Cum adică care proteste? Timișoara, Cluj, Oradea, Sibiu, Bruxelles, Melbourne, Iași…


De ce ați uitat că noi, “infatuații care au luat flit la Referendum” v-am deschis ușile la Casa Albă, folosind alți “infatuați” din anturajul Președintelui SUA, care tot un “infatuat” care crede în valori și în familie este. L-ați păcălit că sunteți un adept al valorilor Creștine, că apărați familia și susțineți valorile fundamentale…

Ați uitat că ați cerut “infatuaților” din Diaspora să stea la rând în frig și ploaie ca să vă voteze? Cum adică nu le-ați cerut asta? Ne-ați cerut nouă, celor care am putut convige pe cei “infatuați ca și noi” să iese la vot, să își ia copiii la sute de kilometri distanță și să vă voteze…


Mare rușine! Ne-ați transmis discret că Dragnea și PSD și USR se opun Referendumului pentru Familie. Măcar ei au făcut-o pe față. Dumneavoastră ați făcut-o cu lașitate. Nu-i așa că v-ați anulat votul?

Ne-ați trimis mesaje de Crăciun și de Paște, mimând un credincios pios care crede în Înviere și în Întrupare. Cum adică nu ați mimat? Un credincios real, transformat și practicant nu batjocorește pe cei care cred în valorile familiei, în demnitate umană și în Cuvântul lui Dumnezeu.

A trecut însă și discursul de astăzi. Va trece și fila de istorie pe care numele dumneavoastră va apărea tot mai șters, ca singurul președinte care nu a reușit mai nimic. Eu am un mesaj despre Samson, intitulat: “Puteai să fi TOTUL dar ai ales să fi NIMIC…”

Noi, cei “infatuați” vom rămâne mai departe în genunchi… pentru că doar atunci când stai în genunchi în fața lui Dumnezeu ești cel mai înalt!

Noi, mai mult de 3 milioane dintre cei care v-am votat “ne-am luat flit”… dar am făcut ceea ce ne-a dictat conștiința noastră curată și valorile semănate în noi de bunicii și părinții noștri. Conștiința dumneavoastră este oare curată?

Domnule președinte, permiteți-mi să vă dau un sfat: Adevăratul infatuat sunteți dumneavoastră! Și Biblia spune: “Mândria merge înaintea căderii”

Cu regret pentru tot ce ați ratat din cauza mândriei și indiferenței, 
un fost susținător al dumneavoastră, care s-a retras la timp!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...