S-a confirmat: spitalele infecteaza copiii cu rujeola si ii omoara | O mamica a carei fetita a fost omorata anul asta de o rujeola contactata in spital rupe tacerea!!!

Distribuie!


Spitalul din Reșița este una dintre cele mai murdare unități medicale județene din țară. Aici s-ar fi îmbolnăvit de rujeolă una dintre victimele care au murit din cauza pojarului, așa cum acuză mama unei fetițe. Pacienții susțin de ani buni că în spital sunt șoareci, gândaci, igrasie, mucegai și lenejerie murdară. Autortățile sanitare recunosc infecțiile spitalicești înregistrate în unitate, dar situația nu se schimbă.

Cea mai importantă unitate spitalicească din județul Caraș-Severin, este vorba de spitalul din Reșița, este considerată cea mai mizerabilă unitate județeană din Banat. Aici, mama unuia dintre cei trei copii care au murit de pojar în județul Caraș-Severin, Denisia Amalia, consideră că fiica sa de doi ani a fost infectată cu rujeolă. Ea chiar acuză doctorii că nu au lăsat-o să-și ducă fetița la un spital din Timișoara.


“Mi-au spus că nu vor să-mi duc fetița acolo, că deja ei sunt certați de colegii din Timișoara și  că pacienții pleacă acolo”, se plânge mama.

Mizeria din spital


„În primul rând, e mucegai pe pereți, mobilierul este putred și vechi, pereții sunt murdari, iar lenjeria este nespălată de mult timp”, ne spune femeia.

Fetița de doi ani care a murit de rujeolă, mamasa crede că a luat pojarul din spital

Mai mult, conform plângerilor pacienților, cea mai mizerabilă secție este cea de Pediatrie-Boli Infecțioase. “La Boli Infecțioase nici nu poți umbla fără mănuși, ți-e scârbă să deschizi ușa cu mâna”, ne îngrozește Anamaria C., care a fost de curând în această unitate.

Conform autorităților medicale din județ, plângerile pacienților sunt legate de materialele sanitare folosite aruncate prin saloane. Au fost și reclamații privind existența unor șoareci mumificați tot în saloane. Reprezentanţii spitalului au declarat că saloanele respective nu sunt de urgenţă majoră şi că fac tot ce pot pentru a păstra curăţenia.

Și internetul este plin cu imagini și înregistrări cu mizeria din Spitalul Județean din Reșița. Într-o înregistrare video, un tânăr care a ajuns la spital intoxicat cu diluant a fost pus să se întindă pe un pat pentru a primi tratament. Acesta a refuzat, din cauza condiţiilor inumane. Paturile erau pătate cu sânge, fapt ce a determinat-o pe sora acestuia să roage o infirmieră să schimbe aşternuturile.

Sunt infecții intraspitalicești

“Da, este adevărat că sunt unele probleme, dar se fac investiții”, ne-a declarat Daniel Borgros, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică din Caraș-Severin.

“S-au cumpărat aparate performante și cred că urmează să se bage bani și în recondiționări. Sunt două secții, printre care și de cea de boli contagioase, unde incindetele sunt mai vechi. Se lucrează la remedierea problemelor”, a mai adăugat acesta.

El ne-a mai recunoscut că sunt infecții intraspitalicești, însă multe sunt cauzate de clădirile vechi și n-ar depăși o medie națională. “Sunt infecții intraspitalicești. Nu pot aprecia că sunt foarte multe, dar sunt. Sunt așa, într-o medie”, a mai precizat Daniel Borgros.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa reprezintă unitatea sanitară  complexă a judeţului Caraş-Severin, asigurând asistenţă medicală de specialitate pentru peste 80.000 locuitori din municipiul Reşiţa, respectiv pentru peste 300.000 locuitori ai județul Caraş-Severin. Practic, aproximativ 50.000 de persoane îi trec pragul în cursul unui an. În prezent, Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa funcţionează cu 835 de paturi.

http://www.libertatea.ro/stiri/exclusiv-inca-o-poveste-revoltatoare-unui-copil-rapus-de-rujeola-hulitul-spital-din-resita-suspectat-ca-infectat-cu-rujeola-o-fetita-de-doi-ani-1866369

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
MARTURIA STRANIE A UNEI VRAJITOARE CARE A FOST IN IAD! „ABBA ESTE APROAPE”!

Un grup de turisti a gasit o batrana plina de sange printre ruinele unei case, in mijlocul unui camp din...

Bulgaria: Multe haine călduroase au fost îmbrăcate pe copaci și orice om al străzii poate lua una pentru a se încălzi (FOTO)

În capitala Bulgariei, frigul i-a făcut pe oameni să fie mai generoși ca oricând. În Sofia, mai mulți copaci au...

DE VAZUT neaparat: DOCUMENTAR SFINTII INCHISORILOR

Am fost intrebata in ultimul timp mereu ce parere am despre bisericile de astazi care sunt din ce in ce mai...

ZIARISTA STRAINA PREZENTA LA REVOLUTIE: Scenariul cu fuga lui Ceauşescu e fals de la A la Z

Un dialog al lui Ion Cristoiu cu Malgosha Gago, autoarea cărţii „Revoluţia furată“   Cercetând colecţia revistei „Expres Magazin“ din...

Închide