S-a sinucis Cornel Babes in martie 1989 pe partia Bradul dandu-si foc singur sau a fost lichidat de catre securitate? Presa tot relateaza ca s-ar fi sinucis, fara sa aibe NICIO dovada concreta!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intreaga poveste a actului a fost relatata din auzite si fara probe si data mai departe atat familiei cat si presei straine, ori cine putea avea incredere in spusele securitatii de atunci, tinand cont de ce a urmat? Daca Liviu Corneliu Babes s-ar fi sinucis intr-adevar, securitatea ar fi musamalizat cazul si ar fi spus familiei ca o banda de hoti l-au batut in padure si l-au incendiat ca sa il jefuiasca nu? Daca securitatea nu ar fi dorit ca in intreaga presa din lume sa ajunga zvonul suicidal, ar fi inventat o alta poveste, ori ei au inventat si au creat exact ce s-a dorit sa ajunga la Europa Libera, unde stim cu exactitate ca lucrau securisti tradatori si in spatele carora se afla Casa Regala, regele Mihai fiind insusi vinovat de mortii de la revolutie, el indemnand cu gura lui ca lumea sa iasa la lupta in strada.

Relatarile si declaratiile sunt cusute cu ata alba, daca cititi doar relatarile din presa, peste tot esta data o ora diferita de „incendiere”, un loc diferit, multi afirmand ca Babes s-ar fi incendiat ziua in amiaza mare cand erau turisti, desi martorul suspect scotian a spus ca totul s-a petrecut pe intunecate in jurul orei 17. Pai daca Liviu ar fi dorit sa faca un tam-tam din sinuciderea lui, nu ar fi fost normal sa isi dea foc atunci cand multa lume pe partie, multi straini, ziua in amiaza mare? Apoi presa dezinformeaza in continuare ca Liviu ar fi venit pe schiuri arzand in flacari si ca a scos biletul suicidal din „geaca neatinsa de foc”. Nimic mai fals, martorii spun ca Liviu a venit dinspre padure in flacari, ceea ce ne poate duce cu gandul ca cineva ar fi putut sa il bata, sa il injunghie sau sa il otraveasca acolo, sa toarna benzina, sa ii dea foc si sa il impinga spre partie iar criminalii ( securisti) sa fuga prin padure spre restaurantul Vanatorul sa se puna la masa si sa faca pe turistii. Turistul scotian a spus ca a vazut biletul cu  ” Stop morder”, Brasov= Auschwitz” sprijinit de un copac, deci nici vorba de scos din geaca sau alte baliverne. Aici iarasi se pune intrebarea, erau acele cuvinte, citate proprii, era scriul lui pe bilet? In caz ca dorea sa faca un gest explicit, Liviu ar fi putut scrie mai multe lucruri acolo, nu sa lase loc de interpretare ca securitatea sa poata arunca povesti cu nemiluita in carca lui afirmand ca Babes a facut acest gest vezi Doamne in solidaritate cu evenimentul 15 noiembrie 87. Pai un tata si sot crestin, se gandeste in primul rand la familie, nu se apuca dupa o zi de schi sa isi dea foc, singurul mesaj fiind aceasta sintagma, scrisa la deruta nici in engleza, nici in germana. Si daca chiar vroia sa faca un asemenea gest, ar mai fi lasat un mesaj si acasa sau in alta parte. Apoi ne gandim la benzina sau combustibilul cu care s-a incendiat, presa merge din nou pe bajbaite, ba ca era canistra, ba ca era sticla, familie nu a vazut nici una nici alta, deci omul trebuia sa se pregateasca din timp si sa cari o sticla de benzina sau mai rau o canistra, pe langa schiuri toata ziua dupa tine, iarasi ne da cu virgula.


Erori in acest caz sunt multe, cum puteti citi si in linkul atasat, de la faptul ca sotia nu a fost lasata sau a fost sfatuita sa nu deschida cosciugul, pai de ce? Sa nu vada ca a fost batut sau injunghiat mai intai? Caci din spusele martorilor, Babes mai traia pe partie, in ambulanta cat si la spital. Deci el a fost clar lichidat ca sa nu apuce sa spuna ceva familiei sau sotiei caci atunci cazul ar fi luat o cu totul alta turnura. S-ar fi declarat ca Babes a fost lichidat de catre securitate si atunci Ceausescu ar fi declansat o megaancheta la Brasov sa vada ce s-a intamplat si ar mai fi demis dintre securistii tradatori. Biserica stia altceva din moment ce l-au inmormantat crestineste pe Babes, stim clar ca niciun preot nu se atinge sa faca slujba unui sinugicas, mai ales in comunism cand slujbele se faceau mai discret, deci s-a vrut creerea unui tam-tam de proportii, care sa rasune international, ca semnal din partea securistilor infiltrati si tradatori catre lumea de afara, ca sunt pregatiti, amintiti-va de mesajele codate din ziare cu privire la actiunile de iesire in strada, prin metafore de genul mergeti la mare sa va bronzati sau daca nu la munte.

https://www.puppe.ro/exista-mai-multe-dovezi-ca-liviu-cornel-babes-ar-fi-fost-lichidat-de-catre-securitatea-tradatoare-decat-ca-s-ar-fi-sinucis-intreaga-regie-a-fost-creata-de-aceleasi-forte-care-l-au-lichidat-si-pe/


 

Exista mai multe ipoteze ca Liviu Cornel Babes ar fi fost lichidat de catre securitatea tradatoare decat ca s-ar fi „sinucis” | intreaga regie a fost creata de aceleasi forte care l-au lichidat si pe Ceausescu

Iata ce spune sotia

“Era o zi însorită şi s-a dus să schieze în Poiană. Îi plăcea mult şi era bun la asta!”, spune Etelka, văduva lui Liviu Corneliu Babeş, în timp ce mângâie numele de pe crucea mormântului din Cimitirul Municipal Braşov. “Dimineaţă îşi băuse cafeaua şi ieşise pe uşă fără să mă sărute, cum ne era obiceiul. Chiar mă gândeam că a uitat, când, după doi-trei paşi, s-a întors şi m-a sărutat. Totul părea a fi normal”, îşi aminteşte femeia.

Deşi plecase la muncă, el s-a învoit şi a luat drumul pârtiei Bradu din Poiana Braşov, unde a schiat întreaga zi. Pe înserat, către ora 17.00, a coborât pentru ultimă oară pârtia. Apoi, la baza ei, fără să ezite, şi-a dat foc, transformându-se într-o torţă vie. Cu ultimele puteri, a scos de sub haină un carton galben, pe care scrisese, amestecând româna cu germana, “Stop Mörder! Braşov = Auschwitz”. “L-a înfipt cu un briceag în bradul ăsta”, mi-a destăinuit văduva lui mai târziu, când am ajuns la locul teribilei scene. A fost un gest nemaivăzut pentru “Epoca Ceauşescu”, iar Liviu Babeş a fost numit “Jan Palach al României”. După numai câteva ore, la postul de radio Europa Liberă se vorbea deja despre sacrificiul suprem al lui Babeş în numele libertăoeii.

 

 

Babeş n-a murit pe pârtie, ci la spital. Întregul adevăr despre momentul în care şi-a dat sufletul nu e cunoscut însă nici astăzi. “Au existat martori la scenă, turişti străini, dar şi români. Tooei au declarat că el mai trăia când a sosit maşina Salvării şi că focul fusese stins atât de repede, încât rănile nu puteau fi atât de grave încât el să nu supravieoeuiască”, ne-a dezvăluit Etelka Babeş.

Foarte repede au sosit atunci la faoea locului nu numai medicii de pe Ambulanoeă, ci şi oamenii Securităoeii. Ei l-au însooeit pe Cornel la spital şi doar ei ştiu ce s-a întâmplat în cele două ore pe care acesta le-a mai trăit de la momentul autoincendierii până când a fost declarat decedat. Sooeia nu l-a văzut după ce a murit şi n-a fost permisă deschiderea coşciugului.

“Doar fratele lui l-a văzut, dar n-a vrut niciodată să-mi povestească despre asta. Nici el n-a mai fost acelaşi după întâmplarea din 1989, s-a îmbolnăvit şi a murit prin 2004”, ne-a mai povestit văduva lui Babeş.

 

Pe pârtia Bradu din Poiana Braşov, zumzetul agitaţiei schiorilor nu se stinge aproape niciodată. La baza ei, stingheră, e o cruce ridicată încă din 1990 de “Asociaţia 15 noiembrie 1987”, din Braşov…

Iar în faţa crucii s-a înălţat nepăsătoare construcţia unui local cu terasă, unde lumea bea, mănâncă, se simte bine, totul pe fondul decibelilor “scuipaţi” de boxe puternice… În plus, un tomberon de gunoi ţine companie crucii. “Nu aşa credea şi spera Babeş că va arăta ţara asta, când va fi să fim liberi. Credea în valoare, în cinste, în munca preţuită cum se cuvine. Se zbuciuma că nu existau toate astea atunci”, spune văduva lui, tristă. “Cred că, dacă ar învia azi, Liviu s-ar întoarce grabnic pe lumea cealaltă”, zâmbeşte amar femeia.

https://www.libertatea.ro/stiri/etelka-vaduva-lui-liviu-babes-s-ar-ingrozi-de-ar-vedea-cum-arata-libertatea-pentru-care-a-murit-el-554952

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...