S-au saturat! Niste crestini curajosi iau atitudine si intrerup difuzarea unui film LGBT-ist| Presa sorosista e isterizata si ii numeste „crestini extremisti”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Update: directorul Muzeului Taranului Roman e mason, deci cine sprijina homosexualitatea in Romania?

Update: pai ce numai homosexualii au drepturi de a protesta, crestinii nu au voie?


Aproximativ 20 de persoane au manifestat împotriva proiectării filmului „120 bătăi pe minut” în cadrul Studioului „Horia Bernea” din cadrul Muzeul Țăranului Român.

În momentul începerii peliculei, aceștia s-au ridicat în picioare, au afișat câteva mesaje și icoane. Printre mesaje se putea citi „România nu e Sodoma și Gomora” sau „Hey Soros, leave them kids alone”.


De asemenea, aceștia au rostit rugăciunea „Tatăl Nostru” și au cântat Troparul Înălțării Sfintei Cruci. „Proiecția unui film de propagandă explicită homosexuala ce urma să fie proiectată în centrul sacru al spiritualității tradiționale românești este inadmisibila. Ceva trebuia făcut. Dacă mijloacele indirecte au fost toate respinse, am fost forțați să facem ceva direct, să oprim fizic blasfemia, insultarea, jignirea Poporului Român și a Ortodoxiei. Ne-am poziționat pașnic în fața ecranului. Proiecția s-a oprit și apoi a fost anulată. Am fost legitimați de poliția chemată de mafioții organizatori, am fost insultați de mafioții prezenți, am rostit un Tatăl Nostru și toată lumea s-a dus acasă”,  a spus unul dintre participanții la protest.

Poliția a apărut la fața locului, i-a legitimat pe cei prezenți și totul s-a încheiat, proiecția fiind anulată. Evenimentul s-a petrecut la cinci ani de la ultima ispravă de acest gen a conducerii MȚR, și atunci lăsându-se cu proteste vehemente din partea comunității creștine din România, după cum a informat ActiveNews.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
O femeie de serviciu cu masterat în Robotică lucrează ca portar la Facultatea de Muzică din Timişoara: Mi-ar fi plăcut să lucrez în cercetare

Viorica Paşcalău, femeia de serviciu de la Facultatea de Muzică din Timişoara, a făcut o facultate grea, la Politehnică, din...

Femeia vazuta de parintele Arsenie Papacioc

Femeia care e bună, nimic nu-i mai bun! Am cununat odată pe cineva, şi cînd am ajuns la citirea din...

Quetzalcoatl zeul sarpe, devorator de oameni, care i-a invatat pe oameni sa sacrifice animale in date specifice

Sarpele cu pene, zeul Quetzalcoatl al maiasilor, desenat in ambele forme, om in costum de pene si sarpe cu pene,...

Sintagma ”Doamnelor și domnilor” va fi inlocuita la metroul din Londra ca sa nu deranjeze LGBT-istii spune primarul musulman!

Saluturile tradiționale care cuprind sintagma „doamnelor și domnilor” de la metroul din Londra vor fi înlocuite, a anunțat Transport for...

Închide