Dacă ne-a învățat ceva tătuca Soroș, prin zecile lui de organizații și sutele de agenți care ne poluează viața politică și publică din 1990 încoace, este că nu e OK să discriminezi, mai ales etnic sau sexual. De exemplu, dacă e vorba de infracțiuni, statisticile trebuie anonimizate la nivel de etnie, astfel încât să știm doar că a fost vorba de cetățeni români. Să aflăm câți infractori sunt țigani, unguri, nemți sau secui, este interzis, pentru că este șovin sau rasist, sau amândouă.

Un exemplu de treabă soroșistă bine făcută este relatarea continuă a infracțiunilor odioase făcute de români în Belgia. Publicații de o calitate absolută, ca De Morgen, prezintă săptămânal știri despre români care dau în cap, sparg case sau fură ca-n codru. Cetățeni români. Deci nu minoritari rroma sau țigani, chiar dacă uneori numele și pozele infractorilor sunt mai mult decât sugestive. Foarte-foarte corect! Deci, de ce ar trebui noi să vorbim acum despre teroriști arabi, teroriști musulmani, când este foarte clar și evident vorba despre teroriști belgieni!

Situația este simplă. Tot de la Soroș știm că islamul este OK, ca nu toți arabii sunt răi, că e vorba de oameni, care fac lucruri rele omenești altor oameni, că religia sau etnia nu au de-a face cu asta (ăsta e și sloganul Statului Islamic: “Oameni care decapitează alți oameni și servicii de curierat. Ceva abstract e mare!”). Și că oricine spune altceva e șovin, xenofob (adică îi e frică de străini, cum îmi e mie!), rasist și altele.

La atacurile din noiembrie din Paris, 5 teroriști au fost Francezi, 2 Belgieni. Alți doi aveau acte siriene, dar desigur că erau furate, este rasist să spunem că cei doi puteau fi refugiați, când știm toți (de la Digi24), că refugiații sunt ingineri, medici, academicieni etc. Atât trebuie doar să știm și să înțelegem, nimic mai mult, să nu dăm în rasisme. A fost vorba de un atac belgiano-francez asupra turiștilor străini. Urmarea logică ar fi fost ca țările ale căror  cetățeni erau cele 137 de victime, inclusiv România, să declare război Franței și Belgiei. Nu s-a întâmplat asta, pentru că urma ca europarlamentarii români să nu își mai ia salariile.

Atacurile din Bruxelles, care doar printr-o minune nu au aruncat în aer și o centrală nucleară, au fost realizate de 5 cetățeni belgieni, dar – ATENȚIE – nu din motive de islamism radical, ci din alte motive ne-rasiste pe care le-am putea menționa liber, dacă le-am ști. Ibrahim el-Bakraoui, Najim Laachraoui și Khalid el-Bakraoui au fost toți trei decât niște cetățeni belgieni, care se ocupau decât cu jefuirea de bănci, deci nimic care să îngrijoreze autoritățile belgiene, ocupate cu mâncatul de ciocolată, protestele, pistele de bicicliști, grevele și eutanasiatul bătrânilor. Totuși, frații Barkraoui erau de etnie marocană, dar vom ignora acest lucru la fel cum presa occidentală a ignorat faptul că violatorul criminal Romulus Mailat era rrom, nu român. 

Deci să nu mai fim rasiști, anti musulmani (chiar dacă știm zero despre Islam, nu e OK să fii anti în nicio condiție) și să spunem lucrurilor pe nume: avem de-a face cu un val de terorism belgian și francez. Orice ar spune altceva e rasism, suporter al lui Trump, etc. E post și trebuie să nu mai dăm în isterii.

Imam Aldea al-Rumaniki