SA REDUCA TAXELE NU AU VRUT DAR AVION PT. KLAUS DA: Dacian Cioloș și tehnocrații îi fac un CADOU lui Klaus Iohannis: Vor să-i cumpere AVION

Distribuie!by Pe final de mandat, tehnocraţii îi fac un cadou de milioane lui Iohannis: îi cumpără avion. Decizia este deja luată, în condiţiile în care preşedintele se aşteaptă să zboare cu aeronava proprie chiar de la începutul anului viitor. La rectificarea care va avea loc în luna noiembrie se vor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe final de mandat, tehnocraţii îi fac un cadou de milioane lui Iohannis: îi cumpără avion. Decizia este deja luată, în condiţiile în care preşedintele se aşteaptă să zboare cu aeronava proprie chiar de la începutul anului viitor. La rectificarea care va avea loc în luna noiembrie se vor aloca toţi banii, iar acum, la ministerul transporturilor se lucrează la proiectul de hotărâre.

Ministerul Transporturiloe lucrează la proiectul de hotărâre de guvern care îi va aduce la începutul anului viitor avionul prezidenţial lui Klaus Iohannis, transmite România TV.


Banii pentru aeronava prezideţială vor fi alocaţi la rectificarea bugetară care va avea loc în următoarele 2-3 săptămâni. În prezent se negociază cu mai multe guverne pentru avionul şefului statului, iar suma vehiculată este de aproximativ 20 de milioane de euro.

Citește și: Cum explică Gorghiu sloganul copiat de la PSD/ VIDEO


Noul avion destinat lui Klaus Iohannis va avea toate dotările necesare unei aeronave prezidențiale. Aceasta va avea mijloace de comunicare speciale, în așa fel încât șeful statului să poată comunica chiar și în timpul zborului, o mică cameră de dormit, un birou de lucru și un compartiment pentru delegația care îl însoțește pe acesta.

Traian Băsescu s-a bucurat de vechiul “Carpaţi”. Aeronava prezidențială Boeingul 707, înmatriculată YR-ABB și botezată Carpați, a fost cumpărată în timpul regimului comunist, în 1974, fiind folosită ca mijloc de transport al președintelui român până în 2010. Preşedinţia României a rămas fără avion în 2013, în urma unui scandal între Traian Băsescu şi ministrul Transporturilor de atunci, Relu Fenechiu, anunță România TV.

Înainte de aeronava Airbus 310, preşedinţii României au circulat cu un Boeing 707, moştenit de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Avionul a fost scos din uz în 2010, pentru că nu avea drept de a ateriza pe aeroporturile din Europa din cauza zgomotului prea mare. Pentru cursele efectuate de preşedinte se făcea totuşi o excepţie.

http://www.stiripesurse.ro/dacian-ciolo-i-tehnocra-ii-ii-fac-un-cadou-lui-klaus-iohannis-vor-sa-i-cumpere-avion_1160344.html

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite