Să scoți din programa școlară ISTORIA, e ca și cum ai DISTRUGE coloana vertebrală a neamului

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-o țară în care bebelușii ne mor în spitale și autoritățile dau din umeri sau se comportă de parcă ar juca BABA OARBA cu soarta noastră, cu așa-zisele eforturi de a dezlega misterul unor tragedii care nu se mai sfârșesc și care au drept cauze indiferența, lipsurile, corupția, ignorarea responsabilității, acum vreți să ne luați și ISTORIA?

După atâta rău, după atâtea dureri și speranțe care se năruie în avalanșe de decizii strâmbe și instituții care nici ele nu știu bine ce au de făcut, acum se întrezărește perspectiva de a rămâne fără ISTORIE în școli și cu mai puține ore de LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ. Domnule ministru al Educației, acolo unde ești pus, nu ești ca să schilodești un neam, ca să ne dezbraci noile generații de conștiință națională. Dacă nu știi ce ai de făcut, lasă pe altul. Altfel, se vor zgudui mormintele, cetățile, neamul și secolele… la drept vorbind, n-ar strică să-nvie o țâră d-alde ȚEPEȘ, ȘTEFAN, MIRCEA ori HOREA, CLOȘCA și CRIȘAN! Pentru că niciun ministru, niciun Guvern, niciun… orice-ar fi el NU are dreptul să ia copiilor noștri strămoșii, hrana spiritului, istoria, vitregindu-i de ceea ce se numește identitate națională sau dragoste de țară. Probabil, aceste noțiuni sunt prea sofisticate sau desuete pentru un azi măcinat de mizerie și ignoranță, dar sunt comorile noastre sunt coloana noastră vertebrală. Și dacă iei îi scoți cuiva coloana vertebrală, acea ființă MOARE. Adică îl omori cu bună știință!


*Discuția asta despre eliminarea Istorie (dar și a Limbii Latine) și despre reducerea numărului de ore de Limba și Literatura Română bâzâie prin presă și prin vocile celor care se îngrozesc de așa decizii de condamnat de câteva săptămâni. Cum de nimeni nu îl „trage de urechi” pe cel care a putut veni cu așa idei?! Sau am vândut chiar și conștiința națională prin Obor sau pe vreun site de vânzări ieftine, online?!?

http://www.sibiunews.net/articole/22-opinie/10722-sa-scoti-din-programa-scolara-istoria-e-ca-si-cum-ai-distruge-coloana-vertebrala-a-neamului.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...