Samsung confirmă că angajații săi fac leucemie și tumori pe creier și își CERE SCUZE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
După 11 ani de procese și negocieri între compania coreeană și o parte din angajați, respectiv familiile acestora, Samsung și-a prezentat în mod oficial scuzele legat de bolile contractate și decesele ca urmare a condițiilor de lucru din propriile fabrici, informează News.ro.
Scuzele oficiale au făcut parte din înțelegerea la care cele două părți au ajuns în urma unui proces de mediere. Co-președintele Kim Ki-nam a făcut o plecăciune în cadrul unei conferințe organizate vineri la Seoul pentru a exprima regretul personal și al companiei pe care o reprezintă.
Samsung se scuză pentru faptul că nu a oferit condițiile necesare în fabricile sale de cipuri și LCD-uri pentru a evita îmbolnăvirea și decesul unora dintre angajați.
Acordul presupune și plata de compensații pentru toate incidentele petrecute începând cu 1984 în fabricile companiei. Un exemplu cinic este calcularea unei compensații în valoare de 132.000 de dolari pentru un angajat îmbolnăvit de leucemie.
Compensațiile convenite acoperă avorturile și bolile transmise urmașilor.
Leucemia și tumorile pe creier sunt unele din afecțiunile contractate de angajați în legătură directă cu condițiile de lucru din fabricile de LCD-URI și semiconductori.
Lupta în instanță a început în 2007, când tatăl unei angajate Samsung care a decedat din cauza leucemiei a refuzat înțelegerea propusă atunci de gigantul coreean.
De atunci, câteva zeci de angajați Samsung s-au organizat pentru a cere pe cale legală condiții mai bune și compensații. Unii dintre aceștia au rămas fără capacitatea de a munci în urma muncii, existând exemple în care angajații au fost nevoiți să-și vândă casele pentru a plăti spitalizarea.
https://www.activenews.ro/externe/Samsung-confirma-ca-angajatii-sai-fac-leucemie-si-tumori-pe-creier-si-isi-CERE-SCUZE-153604

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...