Saracutii romani: Coadă ca-n comunism pentru voucherele de 500 de lei destinate bicicletelor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Primăria Capitalei a oferit, de astăzi, în cadrul programului „Biciclişti în Bucureşti”, 5.000 de vouchere de câte 500 lei, care vor fi folosite pentru cumpărarea unei biciclete sau a altui mijloc de transport pe două roţi.

Sute de București au stat la cozi ca în vremea lui Ceaușescu, în preajma Primăriei Capitalei, pentru a pune mâna pe unul dintre cele cinci mii de vouchere a câte 500 de lei. Asta pentru că aceste ajutoare financiare se dau pe principiul „primul venit, primul servit”.”Am stat câteva ore aici. Am luat bon de ordine, dar nu voi ajunge în față până la sfârșitul programului. Mai grav, am înțeles că bonul de ordine luat astăzi nu mai este valabil și mâine. Mâine, trebuie s-o iau de la început”, s-a plâns Silviu care a stat câteva ore la coada de pe Bulevardul Regina Maria. De profesie inginer, acesta a spus că nu credea să existe astfel de cozi, ca în perioada de până la Revoluția din 1989, într-o epocă a digitalizării.


Se poate și pe email

Într-un final, și funționarii Primăriei Generale a Municipiului București și-au dat seama în ce epocă trăiesc. Spre sfârșitul programului zilei, Primăria Generală a Capitalei anunţă că solicitările pentru acordarea tichetelor de achiziţie a bicicletelor se pot depune şi prin email, decizia fiind luată ca urmare a numărului mare de persoane care s-au arătat interesate să obţină acest voucher.


„Dat fiind numărul mare de solicitări de înscriere în programul <<Biciclişti în Bucureşti>>, pentru a se evita supra-aglomerarea la depunerea cererilor, Primăria Capitalei a luat decizia ca aceste cereri să poată fi depuse şi prin e-mail. Astfel, pentru înscrierea în Program este nevoie ca solicitanţii să printeze, să completeze formularul de înscriere, să-l semneze, şi să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părţi în cazul celor cu vize de reşedinţă), la adresa biciclisti@pmb.ro. Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeaşi zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08.30, oră la care se deschid şi ghişeele pentru relaţii cu publicul”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Despre program

Bucureştenii pot face cereri de acordare a unuia dintre cele 5.0000 de vouchere pentru biciclete.

„Regulamentul şi formularul de înscriere sunt postate pe site-ul pmb.ro, la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti”, iar cei interesaţi sunt aşteptaţi să depună cererile la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţia cu Cetăţenii al Primăriei Capitalei (Registratura generală), din Bd. Elisabeta nr. 42, până pe data de 10 august 2017 inclusiv. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 08.30 – 18.30”, transmite Primăria Capitalei.

Pot participa la program toţi cetăţenii în vârstă de minim 18 ani, care au domiciliul sau reşedinţa în municipiul Bucureşti. Până la data când se vor termina înscrierile va fi definitivată şi publicată pe site-ul pmb.ro lista magazinelor participante, în care vor putea fi folosite voucherele, mai informează instituţia.

SURSA: http://noizz.ro/big-stories/coada-de-sute-de-persoane-la-programul-vouchere-pentru-biciclete/9zfnbzy

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...