SAREA din ROMÂNIA NU mai e BUNĂ! IMPORTĂM sare de 67 MILIOANE EURO!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ACUZAȚII GRAVE. Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! Importăm uraniu din Canada în timp ce închidem minele din România. Guvernul Cioloș a vrut să mărească pe furiș taxele și impozitele! Sunt acuzațiile lansate de Liviu Dragnea, președintele PSD, luni, în Parlamentul României.

Prezentarea stării economiei românești de către șeful Guvernului, Dacian Cioloș, a avut o replică dură și plină de acuzații lansată de președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a scos la lumină chestiuni despre care nu se știa nimic până-n acest moment. Ce au ajuns românii să importe și cum guvernanții ajută companiile străine și mai puțin pe cele românești!


A spus  (primul ministru Dacian Cioloș n.r.) că au avut în intenție să presteze un alt tip de guvernare: transparent, responsabil și predictibil. Dar ei au vrut să modifice Codul Fiscal pe furiș. CNADNR (Compania Națională Autostrăzi Drumuri) importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună. La fel: România importă uraniu din Canada; mina unde se exploatează uraniu se va închide, cea care trebuie deschisă nu s-a deschis, a spus Liviu Dragnea în replica dată la discursul primului ministru din plenul Parlamentului României.

Despre situația economică, șeful social-democraților spune că tehnocrații au primit totul de-a gata de la Guvernul Ponta. E vorba de recolta generată de semințele puse de noi în urmă cu câțiva ani, dar unde sunt banii, domnule premier?  A întrebat Liviu Dragnea.


Zero e procentul fondurilor UE absorbite de Guvernul dumneavoastră în actualul buget european. Zero companii românești au primit ajutor de stat; în schimb, au primit șase companii străine, adaugă Dragnea.

Șeful PSD îl acuză pe Dacian Cioloș de lipsă de sinceritate. Guvernul ar fi vrut, în ascuns, să modifice Codul fiscal și să crească taxele și impozitele, fără să sufle un cuvânt, iar noi, contribuabilii să ne trezim în fața faptului împlinit. 

Știu că nu știți ce înseamnă sinceritate. Ați știut intențiile secretarului de stat Gabriel Biriș (secretar de stat în Ministerul Finanțelor n.r.), dar v-ați spălat imediat pe mâini și i-ați cerut să plece, spune  Liviu Dragnea.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...