Scandal la Casa Regală: se ține secretă moartea regelui Mihai?

Distribuie!


Scandalul din jurul casei regale tinde să capete proporții majore după ultimele dezvăluiri făcute de jurnalistul Andrei Bădin care suțin că regele Mihai nu mai este la conducerea acesteia, anunță flux.24, antena3 și portalul cititulnudoare.ro.

„Ce se vede acum public este rezultatul disensiunilor din Casa Regală începute cândva prin 1992 atunci când Principesa Margareta a intrat în dispută cu Corneliu Coposu, liderul PNȚCD, unul din marii susținători ai monarhiei. Principesa dorea o colaborare, coabitare, cu regimul Iliescu, Corneliu Coposu se opunea. De atunci au avut loc contacte discrete între Principesă și trimiși de la București, iar intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda și mai apoi negocierile din Elveția cu regimul Iliescu au alungat mulți din monarhiștii vechi. Între timp Radu Duda și-a consolidat Puterea în Casa Regală și practic acum el e cel care o conduce, Regele nu mai are absolut nici o putere”, a susținut Andrei Bădin pentru flux24.ro.


regele-radu-basescu1
Principesa Margareta a înregistrat zilele acestea la TVR mesajul video care urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai, precizează Andrei Bădin.

Andrei Bădin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regală, a precizat că scandalul la care s-a ajuns acum public își are originea în anii 1992-1994 și a culminat cu intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda. (cititulnudoare.ro)


„Asemenea înregistrări se fac pentru ca televiziunea să nu fie prinsă nepregătită, iar mesajele se actualizează la intervale de aproximativ şase luni”, a susținut pentru flux.24 Radu Călin Cristea, fost director al TVR şi apropiat al Principelui Radu.

Cu toate că înregistrarea de la TVR ține de un anumit protocol al Casei Regale, sunt tot mai multe voci care suspectează că acum este mai mult decât atât. Se ține oare secretă moartea regelui Mihai?

surse: flux24, antena3.ro, cititulnudoare.ro

http://www.cunoastelumea.ro/scandal-la-casa-regala-se-tine-secreta-moartea-regelui-mihai/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Coduri biblice! Întreaga noastră viață se află scrisă în Biblie

IDEEA EXISTENŢEI UNOR CODURI BIBLICE A APĂRUT ÎN SECOLUL AL XLI-LEA, CÂND STUDENŢII EVREI AU DESCOPERIT ÎN VERSIUNEA DIN LIMBA...

Ingredientele SCARBOASE din alimentele pe care le consumam zi de zi

Business Insider a realizat o investigaţie care relevă "ingredientele scârboase" din alimentele pe care le consumăm în fiecare zi. Gândacii,...

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri)

Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita...

CELEBRUL MEDIC ROBERT GALLO RECUNOASTE CA A CREAT VIRUSUL SIDA IN MOD INTENTIONAT IN SCOPUL DEPOPULARII GLOBULUI

Acelasi infam cercetator creditat cu „descoperirea” virusului HIV a recunoscut nu demult ca de fapt ar fi creat SIDA in...

Închide