Sclavia din spatele Zara. Clienții găsesc bilețele cu mesaje de la muncitori în buzunarele hainelor sau pe etichete. Reacția companiei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Unul dintre cei mai mari retaileri de haine se află în centrul unui scandal. Mai mulți clienți ai lanțului de magazine Zara din Istanbul au găsit pe haine niște etichete sau bilețele cu mesaje în care muncitorii din fabricile retailerului se plâng că nu au fost plătiți pentru marfa la care au lucrat, relatează Huffington Post.
Muncitorii care lucrează pentru Zara, fiind angajați de o firmă intermediară, au început să pună etichete pe haine sau să lase bilețele în buzunare, cu un mesaj puternic: „Eu am fabricat acest lucru pe care tu îl cumperi, dar nu am fost plătit pentru el” și le cere clienților magazinului să îi sprijine și să pună presiune pe Zara pentru a-și primi banii.
Potrivit Associated Press, muncitorii erau angajați de firma Bravo, ale cărei servicii fuseseră contractate de Zara. Firma s-a închis însă peste noapte, iar oamenii au rămas cu salariile neplătite pe trei luni.
„Inditex și-a îndeplinit toate obligațiile față de firma Bravo Textil și lucrăm momentan alături de afiliații Mango și Next pentru a strânge bani într-un fond de solidaritate pentru a-i ajuta pe muncitorii afectați de dispariția frauduloasă a patronului firmei Bravo. Banii din acest fond vor acoperi salariile neplătite, concediile neplătite și sporurile”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.
https://www.activenews.ro/stiri-social/Sclavia-din-spatele-Zara.-Clientii-gasesc-biletele-cu-mesaje-de-la-muncitori-in-buzunarele-hainelor-sau-pe-etichete.-Reactia-companiei-147308?fbclid=IwAR27GV4eZKoks2vMW0qDmzzJdQBZJWM5YjQUqNSDTJwJxyc9vUSQhkQftxY#.Wg1U7e7NRow.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...