Scrisoarea emotionanta a unei eleve pentru presedintele Klaus Iohannis face inconjurul internetului! “Voi parasi tara pentru ca nu pot evolua! Muncesc de la 13 ani pentru ca altfel nu puteam trai. Oamenii mor rand pe rand si urmam si noi”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O eleva a Colegiului National Vlaicu Voda din Curtea de Arges i-a transmis un mesaj emotionant si trist presedintelui Klaus Iohannis. Eleva comenteaza situatia actuala din tara noastra si scrie ca va pleca din Romania dupa terminarea studiilor.

”Buna ziua,domnule presedinte! Astazi m-am hotarat sa va scriu,sa va scriu fara a va leza sau a va adresa injurii fara de noima. Ma numesc Deaconeasa Bianca-stefania si sunt eleva la Colegiul National „Vlaicu Voda” din Curtea de Arges . Sunt in clasa a XII-a – ultimul an si vreau sa va spun ca dupa ce voi promova acest ultim an in Romania voi pleca. sansele de supravietuire sunt aproape inexistente. Tehnologia noua inlocuieste usor ,usor munca noastra.


Muncesc de la 13 ani pentru ca altfel nu puteam trai. Oamenii mor rand pe rand si urmam si noi,generatia anilor ’98-’99 pentru ca suntem nevoiti sa muncim ca sclavii in folosul comunitatii pe un salariu mizer. Romania a fost si este denigrata si decazuta de cativa ani incoace. Ministrul Educatiei ce are de gand cu noi,cate schimbari sa mai induram pe ultima suta de metrii? Nu suntem o intruchipare a lui Albert Einstein! Voi parasi tara datorita faptului ca nu pot evolua,nu ma pot exprima si cu atat mai putin,nu pot trai.

Chiriile sunt mari,gazele sunt scumpe,electricitatea costa,apa costa ,impozitele sunt mari de asemenea,traiul este scump – o sa ajungem sa ne platim si oxigenul la un moment dat datorita defrisarilor? Parintii nostri se chinuie sa traiasca de pe o zi pe cealalta fiind exilati din propria lor lume la tara. Credeti ca viata la sat este mai minunata ? Nu! Oamenii muncesc un conac pe 20 lei si ca sa fim sinceri cu noi insine,ce mai sunt 20 lei in ziua de azi ?


Biserici,catedrale se tot renoveaza si apar precum ciupercile dupa ploaie,dar spitalele ? Sunt adevarate focare de infectii si ajungem sa tragem de firul vietii pentru a fii observati de doctor fara a-i oferi renumita „spaga”. Toti vom fi corupti locuind in aceasta tara! in strainatate nu-i usor,dar toti suntem niste oameni eupatici si alegem sa abdicam din cetatean roman in cu totul altul pentru a mari longevitatea acestei vieti.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ce mâncau românii pe vremea lui Ceauşescu? Conform standardelor medicale mondiale de astazi, MAI MULT DECAT suficient ORICUM! Si DOAR SANATOS!

Sa demitizam odata pentru totdeauna denigrarile presei propagandistice masonice, in ceea ce priveste portile de mancare din comunism. Iata ce...

Oamenii de la PROTESTE sunt manipulati PSIHOTRONIC| ei nu au iesit la chestiuni mai importante in strada

In manipularea generalizata care a avut loc in Piata Victoriei cu persoane infiltrate in mijlocul manifestantilor , au fost desigur...

Cu cât eşti mai aproape de Dumnezeu, cu atât mai puţin te vor afecta loviturile

Puţin după cel de-al doilea Război Mondial, un tânăr pilot englez proba un avion fragil monomotor într-o aventură periculoasă în...

SFINXUL din Bucegi va fi mutat in alta parte

Chiar dacă sună a SF este crunta realitate ! Sfinxul din Bucegi va fi mutat pentru că ”proprietarul” dorește să...

Închide